Hocam hangi tarife acep? Mümkünse bizde geçmek isteriz...inikat' Alıntı:sıkıntı yok hocam benim avea tarifem 4 gb net 1000 dk konuşma 29 tl. ben özellikle tatilde dizüstüne falan bağlayıp bolca kullanıyorum. sonuçta telefonunuz paylaştırmanıza izin veriyorsa sorun yok.
inikat' Alıntı:sıkıntı yok hocam benim avea tarifem 4 gb net 1000 dk konuşma 29 tl. ben özellikle tatilde dizüstüne falan bağlayıp bolca kullanıyorum. sonuçta telefonunuz paylaştırmanıza izin veriyorsa sorun yok.
evet bende merak ettim paketi...... 500 dk her yöne 4 gb 39 tl benim ki hiç bi sorun olmuyo wını kapatmayı düşünüyorum hatta...zamanı dolunca....Reyhanli' Alıntı:inikat' Alıntı:sıkıntı yok hocam benim avea tarifem 4 gb net 1000 dk konuşma 29 tl. ben özellikle tatilde dizüstüne falan bağlayıp bolca kullanıyorum. sonuçta telefonunuz paylaştırmanıza izin veriyorsa sorun yok.
hocam özel fiyat mı aldınz.
bu hangi tarife?
inikat' Alıntı:sıkıntı yok hocam benim avea tarifem 4 gb net 1000 dk konuşma 29 tl. ben özellikle tatilde dizüstüne falan bağlayıp bolca kullanıyorum. sonuçta telefonunuz paylaştırmanıza izin veriyorsa sorun yok.
parssan' Alıntı:evet bende merak ettim paketi...... 500 dk her yöne 4 gb 39 tl benim ki hiç bi sorun olmuyo wını kapatmayı düşünüyorum hatta...zamanı dolunca....Reyhanli' Alıntı:inikat' Alıntı:sıkıntı yok hocam benim avea tarifem 4 gb net 1000 dk konuşma 29 tl. ben özellikle tatilde dizüstüne falan bağlayıp bolca kullanıyorum. sonuçta telefonunuz paylaştırmanıza izin veriyorsa sorun yok.
hocam özel fiyat mı aldınz.
bu hangi tarife?
Reyhanli' Alıntı:Arkadaşlar.
Akıllı Kamu tarifesi kullanıyorum faturalı.
Android cihazımın wifi özelliğini açarak bilgisayardan kullanabiliyormuyum?
Avea bazen gprs adında ücretlendirme yapıyormuş diye duydum.
Kullanan var mı?
teşekkürler