Avea internet paketini bilgisayarda kullanabiliyor muyuz?

Kodla Büyü

Reyhanli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar.
Akıllı Kamu tarifesi kullanıyorum faturalı.
Android cihazımın wifi özelliğini açarak bilgisayardan kullanabiliyormuyum?

Avea bazen gprs adında ücretlendirme yapıyormuş diye duydum.
Kullanan var mı?
teşekkürler

ben kullanıyorum. seç 500 paketine aylık 10 tl ye 1 gb sınırsız internet kullanıyorum. interneti istediğim makinada kullanıyorum. sorun yok.

sıkıntı yok hocam benim avea tarifem 4 gb net 1000 dk konuşma 29 tl. ben özellikle tatilde dizüstüne falan bağlayıp bolca kullanıyorum. sonuçta telefonunuz paylaştırmanıza izin veriyorsa sorun yok.

Geçen yıl şubattan beri kullanıyorum. Paketim 1 gb sonrası hız düşümlüydü. 5-6 ay sadece telefon üzerinden internete girdim hergün bi sıkıntı yaşamadım.

inikat' Alıntı:
sıkıntı yok hocam benim avea tarifem 4 gb net 1000 dk konuşma 29 tl. ben özellikle tatilde dizüstüne falan bağlayıp bolca kullanıyorum. sonuçta telefonunuz paylaştırmanıza izin veriyorsa sorun yok.
Hocam hangi tarife acep? Mümkünse bizde geçmek isteriz...

inikat' Alıntı:

hocam özel fiyat mı aldınz.
bu hangi tarife?

Reyhanli' Alıntı:
inikat' Alıntı:

bu hangi tarife?
evet bende merak ettim paketi...... 500 dk her yöne 4 gb 39 tl benim ki hiç bi sorun olmuyo wını kapatmayı düşünüyorum hatta...zamanı dolunca....

inikat' Alıntı:

hangi tarifeymiş bizim neden haberimiz yok

Aveadan yeni tarife hattını avea ya taşıyana 4gb internet 600 dk konuşma heryöne 1000 sms 39 tl.

Arkadaşın sorusuna gelince telefonunu modem gibi kullanıp istediğin kadar bilgisayardan internete girebilirsin...

parssan' Alıntı:
Reyhanli' Alıntı:
inikat' Alıntı:

bu hangi tarife?
evet bende merak ettim paketi...... 500 dk her yöne 4 gb 39 tl benim ki hiç bi sorun olmuyo wını kapatmayı düşünüyorum hatta...zamanı dolunca....

özel fiyat almadım arkadaşlar. avea bu tarifeyi ilk başlattığında geçen sene nisan mayıs tı sanırım turkcell kullanıyordum. tarifesini taşıyana ve bir yıllık kalma sözüne 29 tl idi fiyatı ben de hemen geçiş yaptım. tatilde çok işime yaradı. ama tarife başladıktan bir ay sonra hem konuşma süresini düşürdü hem de fiyatı yükselttiler. benim tüm yıl kalma sözümden dolayı fiyat ve tarife sabit devam ediyor.

Reyhanli' Alıntı:
Arkadaşlar.
Akıllı Kamu tarifesi kullanıyorum faturalı.
Android cihazımın wifi özelliğini açarak bilgisayardan kullanabiliyormuyum?

Avea bazen gprs adında ücretlendirme yapıyormuş diye duydum.
Kullanan var mı?
teşekkürler

Ben 2 senedir kullanıyorum bir sıkıntı olmadı... Tarifem Akıllı kamu, her ay 2 GB internetim var.

Android işletimli sistemli telefonlar için;
Önce ayarlar/kablosuz ve ağ/Bağ. ve taşınabilir wi-fi alanı/taşınabilir wi-fi ayarlarını aktif yap
Sonra da veri ağı modunu aç.

Dizüstünden taratınca ağı bulup gir..

BBNET
Geri