avea internet paketim iptal edilmiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mclaren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mclaren

Seçkin Üye
Seçkin Üye
25 eylül de cep telefonuma 10 TL olan 1 gb hız aşımlı internet paketimin güncellenerek 2 gb hız aşımlı 14 TL olan tarifeye geçirildiği, geçmek istemezsem iptal yazıp göndermem gerektiği yazıyordu. bende eski 10 tl'lik paketimde kalmak istediğim için 2 gb işime yaramadığı için iptal yazıp gönderdim, internet paketimi komple iptal etmişler. Ama gelen mesajda eski paketimin de iptal olacağını yazmamışlar. O tarihten itibaren tüm internet kullanımlarım fatura olarak yansımış. Ben internet paketimi alırken bana paket değişikliği yapabileceklerine dair herhangi bir yolla bir bilgilendirme yapmadılar, bir taahütname veya sözleşme imzalatmadılar. Ne yapabilirim yardımcı olun.

Sorun yeniden o pakete geçmek değil. Paket iptal olunca kullanılan internet ve buna bağlı olarak genel fatura olsa gerek...

Hocam bende aynı internet paketine aboneydim aynı mesaj bana da eldi . ben de telefon değiştirdiğim ve internete giremeyeceğim için zaten interneti iptal edecektim zaten. bo da cabası oldu. yalnız belirtmek istiyorum elen mesajda internet aboneliğinizi iptal etmek için geçiyr. 2 gb yi iptal etmek için değil. siz mesajı yanlış anlamışsınız yapacak birşey yok. faturayı ödeyip oturacaksınız. boşuna uğraşmayı hiç bir sonuca varamazsınız.

Önce avea müşteri hizmetleriyle görüşün, sonuç alamazsanız faturayı ödeyin. Sonrasında tüketici mahkemesine başvurun.

Tüketiciyi tarife değişikliğine zorlamak suretiyle yanıltıcı mesaj göndermek sebepli işlemde, Şahsınızın olayı bu şekilde anlamadığı ve amacının sadece 2g ı iptal olduğunu düşündüğü fakat bu şekilde olmadığının daha sonra ortaya çıkması sonucu fatura farkının hesaplanıp aradaki fark X tutar zararınız bulunduğu ve bunun geri iade edilmesini isteyebilirsiniz.

Biraz toparlayıp başvuruda bulunursanız. Sizin kendi cebinize zarar verecek kadar deli olmadığınızı düşünen bir insan iptaline ve iadesine karar verir diye düşünüyorum.

Avea müşteri hizmetlerine biraz yargarayı koparırsanız olay çözülür faturayı kendileri iptal edip düzeltirler yenisini sunarlar. Yukarıdaki işlemlere de gerek kalmaz. En son evre bu yukarıda yazdıklarım. Ama Avea müşteri hizmetleriyle bu sorunu çözeceğinizi düşünüyorum. Bu duruma razı olmadığınızı anlarlarsa çözerler. :)

saygılar.

Orjinal' Alıntı:
Hocam bende aynı internet paketine aboneydim aynı mesaj bana da eldi . ben de telefon değiştirdiğim ve internete giremeyeceğim için zaten interneti iptal edecektim zaten. bo da cabası oldu. yalnız belirtmek istiyorum elen mesajda internet aboneliğinizi iptal etmek için geçiyr. 2 gb yi iptal etmek için değil. siz mesajı yanlış anlamışsınız yapacak birşey yok. faturayı ödeyip oturacaksınız. boşuna uğraşmayı hiç bir sonuca varamazsınız.

Sizin de başınıza böyle bir olay gelirse faturanızı ödeyip oturursunuz, ben gerekli mercilere başvurup hakkımı arayacağım, sonuç alırım veya almam en azından hakkımı ararım. Gelen mesaj kesinlikle açık değil, kesinlikle uyanıklık yapılmış, benim durumumda bir sürü insan olduğunu düşünüyorum. Normalde abonelik alırken sözleşme yaparlar ve imza attırırlar pakette ve fiyatta değişiklik yapacaklarına dair, ama bana hiçbir şekilde değişiklik yapabileceklerine ve beni zorla başka pakete geçirebileceklerine dair bir bilgilendirme yapmadılar ve bana hiçbir şekilde sözlemşe veya taahhüt imzalatmadılar.

Müşteri hizmetlerini ara, durumu bildir mesajda böyle yazdığını bu yapılanın müşteriyi yanıltmak olduğu şikayetiniz ile ilgili 24 saat süre verdiginizi 24 saat icinde geri dönüş olmaz ise tekominikasyon iletisim baskanligina yazili başvuruda bulunacağınızı bildirin. Ben başka bir konuda başvurdum yapacak birşey yok dedikleri olay 6 saatte çözüldü.

BBNET
Geri