Kodla Büyü
sivayseri' Alıntı:
Sivas Divriği 800 yıllık Ulu Cami kapısındaki ikindi güneşinde çıkan "namaz kılan adam silüeti" (görev yeri: Divriği)
Bu fotoğraf gerçek öyle değilmi? Photoshop falan değil yani. Vay be....

benim ki de hayranlık duyduğum marka; bi de modeli var ki ..... Mitsubishi Lancer EVO - X inşallah bi gün sahip olursam avatara yapıştırırm :++:

Büyük Türk Mimarı Mimar Sinan. El fakiru hakir, ser mimaranı hassa (Değersiz ve muhtac kul, Saray Mimarbaşı).
"Eğer Ağırnas olmasaydı bende olmayacaktım. Köyüm beni yetiştirdi." Mimar Sinan.
Bende Ağırnas'lıyım...

Ağlayan Çocuk lar

Kafesli evlerde ağlar çocuklar,

Odalarda akşam olurken henüz.

O zaman gözümün önünde parlar,

Buruşuk buruşuk, ağlayan bir yüz.

Ne vakit karanlık kaplasa yeri,

Başlar çocukların büyük kederi;

Bakınır, korkuyla dolu gözleri:

Ya artık bir daha olmazsa gündüz?

Gittikçe kesilir derken sedalar,

Gece; bir siyah el gözümü bağlar;

Duyarım, içime sığınmış, ağlar,

Bir ufacık çocuk, bir küçük öksüz...

Necip Fazıl Kısakürek

"Bu maskenin altında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var, ve fikirler kurşun geçirmez!"

edersoy' Alıntı:
sivayseri' Alıntı:
Sivas Divriği 800 yıllık Ulu Cami kapısındaki ikindi güneşinde çıkan "namaz kılan adam silüeti" (görev yeri: Divriği)
hocam tamamen gerçek, zaten arama motorlarından filan daha ayrıntılı görebilirsin, bu kapıda özellikle güneşin baskın olduğu aylarda ikindi vakti belirginleşir, diğer kapıda ise yılın belli ayında sabah güneşi ile beraber namaz kadın gölgesi oluşur

http://www.kamudanhaber.com/images/habe ... h68004.jpg

sivayseri' Alıntı:
edersoy' Alıntı:
sivayseri' Alıntı:
hocam tamamen gerçek, zaten arama motorlarından filan daha ayrıntılı görebilirsin, bu kapıda özellikle güneşin baskın olduğu aylarda ikindi vakti belirginleşir, diğer kapıda ise yılın belli ayında sabah güneşi ile beraber namaz kadın gölgesi oluşur

http://www.kamudanhaber.com/images/habe ... h68004.jpg
Çok güzel gerçektende. Allah kendi gözümüzle görmeyide nasip eder inşallah...

BBNET
Geri