ücretsiz kullanacam ninite.com da var dediğiniz o sanırımferdierdem55' Alıntı:Bence ikisi de değil hocam. Ücretsiz arıyosanız Microsoft Security Essentials öneririm. Ücretli alacaksanız Kasper öneririm.
ferdierdem55' Alıntı:Bence ikisi de değil hocam. Ücretsiz arıyosanız Microsoft Security Essentials öneririm. Ücretli alacaksanız Kasper öneririm.
bu siteye göre en iyi xp için ücretsz indireb,leceğim avg görünüyor yanılıyormuyumastro' Alıntı:ferdierdem55' Alıntı:Bence ikisi de değil hocam. Ücretsiz arıyosanız Microsoft Security Essentials öneririm. Ücretli alacaksanız Kasper öneririm.
Sayın hocam,
Peşin hükümle konuşmadan isterseniz önce bir araştırın. Sizlere incelemeniz için gerekli bağlantıyı da vereyim:
http://www.av-test.org/en/tests/home-user/
Kolay gelsin...
6fatma8' Alıntı:bu siteye göre en iyi xp için ücretsz indirebileceğim avg görünüyor yanılıyormuyumastro' Alıntı:ferdierdem55' Alıntı:Bence ikisi de değil hocam. Ücretsiz arıyosanız Microsoft Security Essentials öneririm. Ücretli alacaksanız Kasper öneririm.
Sayın hocam,
Peşin hükümle konuşmadan isterseniz önce bir araştırın. Sizlere incelemeniz için gerekli bağlantıyı da vereyim:
http://www.av-test.org/en/tests/home-user/
Kolay gelsin...
fatihpc' Alıntı:Birkaç tahtada avast vardı baktım belleğime virüs bulaşmış bende silip AVG yükledim. Avast flashdaki klasörleri gizleyip yerine ksayol ile virüsü çalıştıran virüsü silemiyo meslea
sanalomer' Alıntı:esed in katılımsız bir kurulumu var. XP'de onu kullanıyorum. Güncellemeyi de yıllardır yapmaya devam ediyor. Öncesinde avast kullanıyordum fakat hiç memnun değildim. Avast ve AVG gibi antivirüsler başlı başına virüs gibi gelmişti bana![]()
Olur hocam bir dahaki sistem kurulumunda deneyeceğim ben de merak ettim.s_kajmeran' Alıntı:sanalomer' Alıntı:esed in katılımsız bir kurulumu var. XP'de onu kullanıyorum. Güncellemeyi de yıllardır yapmaya devam ediyor. Öncesinde avast kullanıyordum fakat hiç memnun değildim. Avast ve AVG gibi antivirüsler başlı başına virüs gibi gelmişti bana![]()
Hocam 2-3 yıldır avast kendini oldukça geliştirdi... Fırsatınız olursa deneyin göreceksiniz...