Atv deki şu uyuz programı izleyen varmı

Kodla Büyü

masci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
herifin biri öğrencisiyle kaçmış sanırım,
2-3 haftadır hergün öğretmen şöyle yaptı öğretmen böyle kandırdı...
yok çocuklarımızı kime emanet etcez...
binlerce kişiden çıkan biri herif yüzünden öğretmen hitabıyla konuşmaları çok saçma sapan bi durum
ayrıca programda saçma sapan, benim yüzümden izlemenizi de istemem aslında ama tepki göstermek lazım...

yaw şuan yayında serap bişey
öğlen kuşağı kadın programı Allam yarabbim
milletin işi gücü yok nelerle bağlıyolar insanları tv ye.

1-Kacacak yeri olmayan öğretmen ne zaman teslim olacak
2-Öğretmene kimler yardım ediyor
Rezillik yaw o bir insan o bir öğretmen insan fotosunu yayınlamaz bir kere.Allah basının eline düşürmesin.
Ben yeni açtım bu ekrandaki kız mı öğretmenle kaçmış yoksa öğretmen sevmiş de bu kızı mı kaçırmış

hocam kanalları gezince görüyorum ama kaç gündür aynı konu. Bu bayan bir kıza mahramiyet soruları da sormuş programda atv ye ceza vermişler 260 küsür bin lira. Yani hanımlar bu programları izliyor maalesef. Ne edep kaldı ne bişey

tamda bende onu şikayet etmek için rtük'ün şikayet hattını araştırıyordum. şikayet etmeyi düşünüyorum benimle aynı fikirde olan kişiler varsa onlarda şikayet ederse daha fazla dikkate alınır.

numara 444 11 78'miş

arkadaki süslü pakizelerin ellerindekileri yazıları okudunuz mu?
**Öğretmen!! kızımı geri getir
**Sen ne biçim öğretmensin!!

bu son zamanların modası oldu sadece görsel medyada değil sosyal medya yazılı medya hep bu tarz olayları duyuyoruz Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

ulan bu öğretmenin bi adı yok mu?...
salak gibi öğretmen de öğretmen deyip duruyorsunuz...
gerizekalılar...

rtük ve atvnin şikayet hatlarına şikayetimi yaptım. bu hafta bu söylem bitmezse facebook'ta da bir grup kuracam. bu ne yaa kızın adı aslı adamın ismi öğretmen. bir sapık çıkar adı öğretmen olur

Atv'ye rekor ceza

RTÜK, tarihinin en yüksek para cezalarından birini ATV’ye verdi. Kadın programında cinsel hayatın sorgulanması, ATV’ye 234 bin 962 lira ceza getirdi.

Gazeteport’un edindiği bilgiye göre, RTÜK toplantısında ATV’de 2 Nisan günü saat 13.00’de yayınlanan kadın programı ele alındı. Programa katılan Asiye Ö. adlı kadın, küçük yaşta ailesi tarafından zorla evlendirildiğini, kocasından şiddet gördüğünü anlattı. Sunucu Serap Paköz de mağdur kadına, "Daha önce flört ettin mi ? Düğüne kadar hiç birlikte olmadınız mı? İkinci çocuğa neden hamile kaldın ?" gibi sorular sordu.

RTÜK raporunda, ‘’Kadına evlilik öncesi cinsel deneyimi olup olmadığı, eşinin nikah sonrası evde kalıp kalmadığı, düğünden önce nikahlı olmalarına rağmen cinsellik yaşayıp yaşamadıkları gibi yaşamın mahremiyetine ait ifadeler kullanılmış ve insan onuru ile özel hayatın gizliliği ilkesine aykırı davranılmıştır’’ denildi. RTÜK üyeleri de bu görüşe katılarak, ATV’ye Mart 2012 ayına ait ticari iletişim gelir beyanının, yüzde biri oranında ve 234 bin 962 lira para cezası verdi.

http://gundem.milliyet.com.tr/atv-ye-re ... efault.htm

yüzyılın biriken öğretmen acısı şu dönemde çıkıyo galiba
herkes geçmişte biriktirdiği öğretmenle ilgili sorunlarını şu dönemde kusacak galiba...
ooof ooof şamar oğlana döndük..

Atv nin en sevmediğim programlarından biri bu söz ettiğiniz diğeri de esra erol mu ne o karının programı ben olsam ömür boyu ban koyardım o programlara çok çok çok saçmalar....

şikayet ettim ben de. böyle gereksiz programlarda ne bulur yurdum evhanımları anlamıyorum doğrusu. Kutup ayılarının hayatı yada masai mara'da bir günün nasıl geçtiği çok daha eğlenceli zaman geçirtebilir doğrusu :D

bir arkadaşım öğrencisiyle evlendi. 10 yıldır evliler çok mutlular.

öğretmen öğrencisini severse ve evlenmek isterse sapık sayılmaz değil mi. Yani öğretmen yeni mezunsa öğrencininde yaşı 18'in üstündeyse bana normal geliyor bu durum. aralarında 2-3-5 yaş farkı olabilir evlenmek için sorun yok ki.

bence bu olayı direk "sapık öğretmene" bağlamamak gerekir.

Kaçıran öğretmen, doktor, polis farketmez ne diye mesleği ön plana çıkarıyolar hocam. Teröriste düşman olmadı bu millet öğretmene düşman olduğu kadar.

Evet ya bende önceki gün gördüm. Bir öğretmendir tutturmuş gidiyorlar. Kimse de "bu adamın bir adı yok mu?" demiyor yani...

Şikayetimi ben de yaptım :+1:

BBNET
Geri