ATM de yaşananlar ! gülermisin ağlarmısın :))

Kodla Büyü

g.cetin.66

Süper Üye
Süper Üye
Elindeki 50 tl yi atmden içeri yatırıp sonra aynı hesaptan tekrar 20 lira çeken adam varya seni seviyorum sen olmasan atm başında sohbet edecek bi konu bulamazdık !

bu atmleri seviyorum sizdede var mı böyle olaylar

g.cetin.66' Alıntı:
Elindeki 50 tl yi atmden içeri yatırıp sonra aynı hesaptan tekrar 20 lira çeken adam varya seni seviyorum sen olmasan atm başında sohbet edecek bi konu bulamazdık !

bu atmleri seviyorum sizdede var mı böyle olaylar
hocam bu nu bazen bende yapıyorum.. bozuk lazım oluyor ya da elimdeki parayı tümletmek için :) güzel oluyor... tavsiye olunur.. :mrgreen:

Belki elindeki parayla asgari ödeme tutarını yatırıp, yeniden cep harçlığı çekiyordur.

(2 saattir karamsar şarkılar dinliyorum herşeyi duygusala bağladım, dışarı çıkayım en iyisi ben )

s_kajmeran' Alıntı:
(2 saattir karamsar şarkılar dinliyorum herşeyi duygusala bağladım, dışarı çıkayım en iyisi ben )

ha ha ha hocam ne ettin sen yaww :) dışarda ne edecen dışardakiler adamı daha bi psikopata arabeske bağlıyo :)

Bir de ATM den çektiği para sahte çıkıp kimseye derdini anlatamayanlar var. :(

He yaaaa atm deki o adamlar varya uzakta degilmişlerki ahanda tam karşımda sanal alemdede yakaladılar beni

biraz önce yaptığım saflığı paylaşıyım da gülün arkadaşlar aman sizde aynı - benzer hatalara düşmeyin.

maaşı ziraatten alıyoruz kredi kartları işbank ta . sabahtan aktardım eft ile maaşı işbank a. şimdi de oturdum kredi kartları ( 2 tane ikisi de iş) nı ödemeye başladım

ilki benim kullandığım kart dönem sonu borcunu ödedim. ikincisine ödeme yaparken iş bankasının ödeme listesinde hep dönem sonu borcu yüksek olanı başa sıralayacağına emin olarak bakmadan onay verdim

bi döndüm baktım ki aynı karta iki kez ödeme yapıp diğer kartı (eşimin kullandığı) dönem sonu borcu ile ortada koymuşum. söz konusu para 445 tl ve bu ay ekstradan tekrar ödeme yapacak durumda değilim. aradım bankayı son işlemi iptal edin diye ... bakın hele .. hocam dediler dönem sonu borcunun üstüne hesap kesiminden bu yana yaptığın harcamalar da olduğundan sistem ikinci ödemeni harcamalarına karşılık almış şimdi iptal edersem nakit avans cekmek olarak algılayacak....!! :x :x

vel hasıl arkadaş internet bankası kullanıcısı olarak işbank ın rutine aykırı listelemesinin kurbanıyım. hapı yuttuk bu ay.. önümüzdeki ay kredi benim normal olarak beklediğimden 445 tl daha az gelecek ama o para bana bu ay lazımdı :( :(

Zizu_' Alıntı:
yalnız konuyu açan hocam ters köşe oldu gibi :)
hocamın hoşuna gitmiş gülmüş
Allah ta o kişiyi güldürsün. hocam da bu konuya beni güldürdü ( kötü maksat kesinlikle değil ) Allah ta onu güldürsün.
gülelim eğlenelim nolcak sanki.

ben de bankamatikte kartını unutan bir amcanın peşinden koşarak yolun karşısına geçtim ( kredi kartı atm nin içinde idi yani para çekme havale falan yapsana dimi yok olmaz ) amcayı kalabalıktan seçtim emin olmak için ismini soyismini sordum, karttakiyle eşleşince kendisine verdim atm de unuttunuz dedim.
peki bana ne dedi beğenirsiniz :D
bişey olmaz boşver

güler misin ... ağlar mısın ... boşluklar tarafınızdan doldurulacaktır sayın arkadaşlar :D

belki adamın o günkü yevmiyesiydi ,birkısmını kullanıp birkısmını bankaya yatırdı(bozdurmaya uğraşmadan bu metodu seçti.)

bi yerden borcu alacağı eline 50 lira kaldı.bi kısmı müsrifim harcarım diye bankaya yatırdı ,çünkü sonra lazım(bakkala abi şunu bozarmsısın yerine atm yi kullandı zekice :)

o değil de üniversitedeyken bir arkadaşa ATM 5 TL veremeyiz bozuk yok demişti 10TL çekince de 2 tane 5 lik vermişti çok gülmüştük

banada 2970 TL kredi kartı borcu gelince aradım genel merkezi ekstredeki alışverişlerim bu kadar tutmuyor hata var sanırım dedim. sonra tek tek hesaplamaya başlıdık alışverişleri. miktar 1500 civarı olunca keyiflendim. ancak 1-2 saniye kadar karşımdaki kişi hesaba devam ediyordu .. durun durun dedim.. bunlar benim ekstremde yok dedim.. ikinci sayfa sizde gözükmüyormu dedi. bilgisayar ekranında baktığım pdf belgesini biraz aşağıyya doğru sürükledim. o da ne. 2. sayfası varmış.. ve hesap 2970 e kadar devam etti. :( yinede 3 bin hesap ödediğim halde 2 saniye sevinebilmiştim.

bende atm den para çektim. eve geldim ertesi gün oldu. telefon çaldı açtım. baktım bankadan. adımı soruyorlar evet dedikten sonra kartımı atm de unutup unutmadığımı soruyor. benim jeton yeni düştü baktım kart yok. sonra dedi kartınızı bulan adam getirdi ama 200 tl çekmiş. alkollüymüş anlamamış diyor. şu an 100 tl yatırabiliyormuş 100 Tl sonra yatıracakmış ne yapayım diyor. ne yapalım diye soruyor. ne yapacaz tamam dedim. adam Allah tan 100 tl yi de yatırdı. biraz şanslıyım galiba...

ozcankurucu' Alıntı:
bende atm den para çektim. eve geldim ertesi gün oldu. telefon çaldı açtım. baktım bankadan. adımı soruyorlar evet dedikten sonra kartımı atm de unutup unutmadığımı soruyor. benim jeton yeni düştü baktım kart yok. sonra dedi kartınızı bulan adam getirdi ama 200 tl çekmiş. alkollüymüş anlamamış diyor. şu an 100 tl yatırabiliyormuş 100 Tl sonra yatıracakmış ne yapayım diyor. ne yapalım diye soruyor. ne yapacaz tamam dedim. adam Allah tan 100 tl yi de yatırdı. biraz şanslıyım galiba...
"İçen adam iyi adamdır" tezini doğruluyor gibi bu hikaye:)

sibilim_ogretmeni' Alıntı:
ozcankurucu' Alıntı:
"İçen adam iyi adamdır" tezini doğruluyor gibi bu hikaye:)
:++:

inikat' Alıntı:
Zizu_' Alıntı:
yalnız konuyu açan hocam ters köşe oldu gibi :)
hocamın hoşuna gitmiş gülmüş
Allah ta o kişiyi güldürsün. hocam da bu konuya beni güldürdü ( kötü maksat kesinlikle değil ) Allah ta onu güldürsün.
gülelim eğlenelim nolcak sanki.

ben de bankamatikte kartını unutan bir amcanın peşinden koşarak yolun karşısına geçtim ( kredi kartı atm nin içinde idi yani para çekme havale falan yapsana dimi yok olmaz ) amcayı kalabalıktan seçtim emin olmak için ismini soyismini sordum, karttakiyle eşleşince kendisine verdim atm de unuttunuz dedim.
peki bana ne dedi beğenirsiniz :D
bişey olmaz boşver

güler misin ... ağlar mısın ... boşluklar tarafınızdan doldurulacaktır sayın arkadaşlar :D

hocam bana birşey mi demeye çalıştın anlamadım.

xtasy' Alıntı:
o değil de üniversitedeyken bir arkadaşa ATM 5 TL veremeyiz bozuk yok demişti 10TL çekince de 2 tane 5 lik vermişti çok gülmüştük

Hocam gece gece bayağı güldüm bu olaya. :puhaha: :puhaha:

Makinanın yaptığı resmen dalga geçer gibi...

üniversitede okurken yut atkadaşları ile toplandık haftasonu trenle adanadan mersine gezmeye gittik .Sadece benle bir arkadaşın hesapta para var neyse arkadaş çekti harcadık dönüşte atmye bi baktım benim hesapta para yok kredi kartı borcu düşmüş.ee kaldıkmı ortada 5 kişi sırayla hesaptaki paralarını birbirine aktardı tam 19lira 20olsa çekcez kimseyide arayamıyoruz dalga konusu olcaz diye sıradaki abinin birinden rica ettik adam sağolsun gençlere bir yardımım olsun diyi verdide döndük geri :)

s_kajmeran' Alıntı:
Belki elindeki parayla asgari ödeme tutarını yatırıp, yeniden cep harçlığı çekiyordur.

Forumda çok orjinal adamlar var yaaa :puhaha:

BBNET
Geri