ATimage yedekleme ve sistem araçları

Kodla Büyü

bil_for

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ekran görüntüsü 2026-04-23 234235.webp

BETA sürümdür. Hataları ve eksikleri olabilir.
ATimage, disk ve bölüm yedekleme ile geri yükleme işlemleri için geliştirilmiş, betik tabanlı ve modüler bir uygulamadır.
Clonezilla alternatifi bir uygulama olması hedeflenmiştir.

ATimage İNDİR

ATimage Araçları ve Özellikleri

Son düzenleme:
@bil_for hocam eline sağlık, Allah razı olsun.
Çok pratik bir çalışma olmuş, tebrik ediyorum.
Kendi aldığım imajı başka bir tahtaya yüklerken Başlatı seçince fotoğrafta görüldüğü gibi kod:127 hatası veriyor.
Sorunun kaynağı nedir? Çözüm nedir?
Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• 17898936284695356929248459609304.webp
    17898936284695356929248459609304.webp
    273.8 KB · Görüntüleme: 42
@zeguj hocam, tahminimce imaj attığınız diskte hata olmuş olabilir. Ya da imajda sorun olabilir. Logda ne yazdığını bilsek belki fikir yürütürdük.

Başka cihazda denediniz mi?

@zeguj hocam, tahminimce imaj attığınız diskte hata olmuş olabilir. Ya da imajda sorun olabilir. Logda ne yazdığını bilsek belki fikir yürütürdük.

Öncelikle elinize sağlık hocam...
Virtualbox ile hazırladığım sistemde imaj alma hata verdi. Farklı seçenekler ile denememe rağmen sorun devam etti.

Loga bakmak istedim ancak kaydedilememiş galiba.
Sonra Golden imaj aldım ve sorunsuz oldu. Bugün yaklaşık 40 tahtaya kurdum.
ATimage benim gözümde 1 numara şu anda. Ayrıca içerisinde ihtiyacımız olacak bir çok araç bulunuyor. Emeğine sağlık, çok teşekkür ederim.

@doganytu hocam, sanal makine kullanmasını tam bilmiyorum. Testleri gerçek makinede yaptım hep.

MBR/Legacy test imkanım da olmadı. @hasari hocamın testine göre imaj alıp yüklemiş ama FAZ1 tahtada sanırım boot etmemiş Pardus.. Windows denemedi..

Ayrıca zamanında senin imajlarını da kullandık, teşekkürler..

ilksms
Geri