G gülhan35 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 291 21 Ocak 2013 #1 okul sayfamda öyle yazıyor. :??? http://demircilerortaokulu.meb.k12.tr/
E eses Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 853 21 Ocak 2013 #2 mümkün değil çünkü meb kendi kendini engellemiş olur bu durumda.
G gülhan35 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 291 21 Ocak 2013 #3 hocam açın bakın üstte bağlantılar kısmında da aynı durum var
asp-php Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,772 21 Ocak 2013 #4 eses' Alıntı: mümkün değil çünkü meb kendi kendini engellemiş olur bu durumda. Genişletmek için tıkla ... İlk defa mı gördük Daha önce bir çok ilçe mem sayfasını engellemişti
eses' Alıntı: mümkün değil çünkü meb kendi kendini engellemiş olur bu durumda. Genişletmek için tıkla ... İlk defa mı gördük Daha önce bir çok ilçe mem sayfasını engellemişti
E eses Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 853 21 Ocak 2013 #5 valla okulumuzda meb interneti yok o yüzden denesem de fayda etmez.
B bilogrt38 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 715 21 Ocak 2013 #10 gülhan35' Alıntı: bende hala engelli :/ Genişletmek için tıkla ... hocam bende baktım şimdi açılıyo. Siz bilgisayarınızın geçmişini, çerezleri falan silip deneyin.
gülhan35' Alıntı: bende hala engelli :/ Genişletmek için tıkla ... hocam bende baktım şimdi açılıyo. Siz bilgisayarınızın geçmişini, çerezleri falan silip deneyin.
habibocak Üye Mesajlar 0 21 Ocak 2013 #11 Sayın Hocalarım, Kendi ilimde meb hattı ve ttnet hattı bir kaç okul ve kurum denedim. Herhangi bir engelleme yok. İyi çalışmalar.
Sayın Hocalarım, Kendi ilimde meb hattı ve ttnet hattı bir kaç okul ve kurum denedim. Herhangi bir engelleme yok. İyi çalışmalar.