fantasio' Alıntı:vay kardeşler benden de selam olsun hepinize
hatırlamammı ya, 12 sene geçmiş üzerinden, yıllar fena şekilde hızlı geçiyo apoteacher42' Alıntı:hacım bende memleket konyadayım kendi mezun olduğum ilköğretimdeyim.şimdi aklıma geldide Erzurum!a ilk geldiğimde senle muhabbet kurmuştuk.tam 12 sene olmuş. gocadık laaamemoras' Alıntı:finikedeyim abdullah kardeşim doğu görevi affı gelince ermenekden tayin istedim, sen nerdesin)
Cumhuriyet'te çalıştım hocam 2008-2010 arasıKöfteHoRr' Alıntı:Hocam ermenek'te hangi okulda çalıştın sen, bide ne zaman gelmiştin?
bizim üst sınıfta murat vardı(2003 mezunu) birden aklıma geldi hiç haber alan bilen var mı acabaVay beee, zamansız olmuş gidişim desene. Bende 2003 - 2008 arası METEM'de çalıştım. Çooook ömrümü yedi orasıda :=)memoras' Alıntı:hatırlamammı ya, 12 sene geçmiş üzerinden, yıllar fena şekilde hızlı geçiyo apoteacher42' Alıntı:hacım bende memleket konyadayım kendi mezun olduğum ilköğretimdeyim.şimdi aklıma geldide Erzurum!a ilk geldiğimde senle muhabbet kurmuştuk.tam 12 sene olmuş. gocadık laaamemoras' Alıntı:finikedeyim abdullah kardeşim doğu görevi affı gelince ermenekden tayin istedim, sen nerdesin)
Cumhuriyet'te çalıştım hocam 2008-2010 arasıKöfteHoRr' Alıntı:Hocam ermenek'te hangi okulda çalıştın sen, bide ne zaman gelmiştin?
sanırım atabote rekoru bende
suandada amerıkadayım tabıı ucretsız ızınde. tum arkadaşlarıma selamlarımı gonderıyorum. sızlerden burdan bıle olsa hebarler almak cok guzel