Atalay Demirci Final Gösterisi Video

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gazili
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Lise yıllarımdan hatırlarım bir şovuna katılmıştım , teee ozamandan beridir severim.Kimi arkadaşlar için yabancı gelsede bazı arkadaslarım tanıyor ve o espırılerı bır yerlerden hatırlıyorlar.Tamam cem yılmaz da kendine göre birşeyleri başarmıs bir kişidir fakat söylenenlere katılmamak ne mümkün cem yılmazı ailenle oturup sesini acıp gümbür gümbür dinleyemiyorsun.Mesela fundamentalss .
Gayet iyi oldu kazanması ile birlikte tebrik ediyorum :alkis:

dndd' Alıntı:
asıl yetenek küçük çocuktu türkiyede kaçtane dört yaşında bateri çalan çocuk var kaç tane standupcı var geçen senede köpeğin kazandığını düşününce normal sonuçta şov
yahu içinizde bu programa sms atan oldu mu benim tanıdığım yok acun kimi isterse onu seçiyor bence keşke küçük çocuğu seçseydi daha akıllıca olurdu

ben atalaya sms attım :D
ben atmasaydım çocuk birinci olacaktı zaten :P

yazılanları okuyunca dedim ki bu adamın sevilmesinde şaşılacak birşey yok...bir de tabii zevk meselesi. tartışılacak bir şey yok. iyi eğlenceler :mrgreen:

kaybil' Alıntı:
dndd' Alıntı:
asıl yetenek küçük çocuktu türkiyede kaçtane dört yaşında bateri çalan çocuk var kaç tane standupcı var geçen senede köpeğin kazandığını düşününce normal sonuçta şov
yahu içinizde bu programa sms atan oldu mu benim tanıdığım yok acun kimi isterse onu seçiyor bence keşke küçük çocuğu seçseydi daha akıllıca olurdu

ben atalaya sms attım :D
ben atmasaydım çocuk birinci olacaktı zaten :P
yok hacı atalayamı kime attın diye sormadım sms atan varmı gerçekten yarışmacının yakınları dışında onu merak ediyorum gerçekten sms attınmı yani ben kimsenin sms attığına inanmıyorumda

kişiliğini bilmem 1-2 defa denk geldi izledim sadece gülümsetti güldürmedi:) bazı espirilerinde ve hareketlerinde cem yılmazı görür gibi oldum.

.

Başka bir forumdan beğendiğim için alıntı yaptığım yorum:

adamı bilmiyorum. tek bir gösterisi dahi izlemedim.

ama b... atmak için sıraya girenler, üstelik bunu "şuşuşu esprisi cem yılmaz'ın 1996 yılında yaptığı leman kültür gösterisinin 12.26-19.51 süreleri arasında yaptığı esprilerle aynı eksende meyletmiştir!!!11" şeklinde yapanlara bir hatırlatma: cem yılmaz'ın fundamentals gösterisindeki esprilerin ve tespitlerin büyük çoğunluğunun çıkış noktası da umut sarıkaya'ydı. daha önce umut sarıkaya tarafından yapılmış tespitler üzerinden kaliteli espriler ortaya çıkarmıştı.

lakin bir allahın kulu da çıkıp "cem yılmaz'ın şuşuşu esprisi umut sarıkaya'dan araktı. intihalci, emek hırsızı, para babası!!!11!" dememişti. espride origin kaygısına düştüyseniz bu ikisinden de bahsedeceksiniz. bahsetmiyorsanız iki yüzlünün önden gidenisiniz.

.

abaki' Alıntı:
.

Başka bir forumdan beğendiğim için alıntı yaptığım yorum:

adamı bilmiyorum. tek bir gösterisi dahi izlemedim.

ama b... atmak için sıraya girenler, üstelik bunu "şuşuşu esprisi cem yılmaz'ın 1996 yılında yaptığı leman kültür gösterisinin 12.26-19.51 süreleri arasında yaptığı esprilerle aynı eksende meyletmiştir!!!11" şeklinde yapanlara bir hatırlatma: cem yılmaz'ın fundamentals gösterisindeki esprilerin ve tespitlerin büyük çoğunluğunun çıkış noktası da umut sarıkaya'ydı. daha önce umut sarıkaya tarafından yapılmış tespitler üzerinden kaliteli espriler ortaya çıkarmıştı.

lakin bir allahın kulu da çıkıp "cem yılmaz'ın şuşuşu esprisi umut sarıkaya'dan araktı. intihalci, emek hırsızı, para babası!!!11!" dememişti. espride origin kaygısına düştüyseniz bu ikisinden de bahsedeceksiniz. bahsetmiyorsanız iki yüzlünün önden gidenisiniz.

.
:+1:

Köpekten sonra bebe de birinci olursa vay halimize diyordum, kel alaka birinci olmuş.

hepsi ayrı ayrı birinciydi bence burak ve kıvanç. hakan ve tabiki baha... atalayın da kazanmasına sevindim ama diğerleri kaybedince üzüldüm...

BBNET
Geri