hocam kendi kullandığım ücretli uygulama var gayette memnunum
- android ve iphone destekli uygulaması mevcut
- öğretmenin telefonundan uygulamayı açınca anlık şifre alıyor, bu şifre 1-2 dakika geçerli
- tahtada açılmada sıkıntı olmuyor, mobil giriş bölümünü seçince telefonlardan alınan şifreyi yazıp kullanıyorsunuz
- programın usb desteği de var ama sadece kendim kullanıyorum o da tahtalardaki programı güncelleme yaparken
- isterseniz öğretmen bilgilerini yazmanıza gerek yok, mesela okulogrt001, okulogrt002 gibi isim verebilirsiniz, telefonlardaki internete sadece mobil uygulama etkinleştirmede ihtiyaç duyuyor, onun dışında internete gerek yok
- tahtalardaki uygulama sadece güncelleme yaparken internete ihtiyaç duyuyor
- isterseniz telefonu unutan öğretmen olursa günlük şifre veriyorsunuz, o şifre tüm gün geçerli oluyor
tekrar belirteyim, program ücretli
daha önce ücretsiz bir program kullanıyordum usb bellek ile kullanılan ama bir sürü problem çıktığı için bu program öyle bir işime yaradı ki anlatamam.
adresi burda, bakın inceleyin, daha önce de birkaç konuda yazdım usb bellek yuvaları çabuk bozulur, pratik olan programları kullanın diye
http://www.mercanyazilim.com/
Not: Bu programın sahibi ile program kullanıcısı olmam dışında hiçbir alakam yoktur, belirtmek isterim