Atak Flash Tanımama Sorunu

Kodla Büyü

sami55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
760
Konu ile ilgili diğer konulardaki yapılacakları denemim olmadı acaba güncel çözümü olan var mı Sandisk Ultra flair Flash Bellekleri Atak programını yükleyemiyoruz. Flash Bellek tanımıyor hatası veriyor.
Önce uygulamayı açıp bilgileri yazıp taktım
Farklı portları denedim
NTFS ile biçimlendirdim yapamadım acaba çözümü var mı?
 
Hocam bazı modelleri görmüyor. Özellikle yeni serileri görmeme olasılığı daha çok. Atak son sürümü 2.0 sanırım o da bayağı bir eskide kaldı. Yeni flashları tanımıyor.
Zaten hocam her ay 11-12 il pardusa geçiyor. Geçici olarak başka bir flash temin edin. Bir kaç aya pardusa geçer bu dertten kurtulur başka dertler edinizsiniz 😅
 
Hocam bir rivayete göre satılan flash bellekler çakma olabiliyor. Büyük mağazalardan alınan bellekler denenebilir. Üç harfli marketlerde bulunan kırmızı flashlar gibi
 
atağı yapan kişi teker teker flash belleklerin modellerini güncellemeli (eklemeli )ki hepsi çalışsın, yüklemedikleri usb bellekler çalışmıyor. Benim anladığım bu.
 
ilksms
Geri
Üst