Merhaba arkadaşlar bbnet aile ortamımzda okulumda yaşadığım bir olayı paylaşmak istedim.
Okulumuzda bilgisayar bölümünde 5 adet öğretmen ve 4 adet bilgisayar labaratuvarı mevcuttur.Şu anda 1 alan şefi ve 1 atölye şefimiz bulunmaktadır. Eğitim-öğretim yılı başlarında muhtemelen ekim ayı içinde bir öğretmen arkadaşımızla birlikte atölye şefliğine başvuru dilekçesi yazdık ve sayın müdürümüzün odasına doğru yola koyulduk çünkü memurumuz dilekçeleri müdürümüz okumadan ve incelemeden işleme koymuyor.Müdürümüz okuyup incelemesini yaptıktan sonra sene başı yoğunluğu sebebiyle şu anda dilekçe vermememizi sonra kendisinin bu konuda yazı çıkaracağını söyledi.
Gel zaman git zaman aylar ayları kovaladı
mayıs ayı başlarına geldiğimizde hala bu yazı çıkmamış ve biz tekrar müdürümüzün kapısına dayanmıştık.Bu sefer daha kararlı olarak geldiğimiz odada müdürümüz yine usta manevralar sergileyerek atölye şefliği vermek istemediğini dillendirdi.Hatta okulda hiç kimsenin bunu hak etmediğinide hiç sıkılmadan söyledi.Bizde gerekli karşılıkları çekinmeden sayın müdürümüze vererek sinir katsayısını biraz yükselttik sanırım
Son olarak kapıdan çıkmadan kendisine "müdürüm dilekçeleri napacaz?" dediğimizde "siz bilirsiniz ister verin ister vermeyin verirseniz ben size değerlendirip gerekli cevabı yaza doğru veririm" dedi. Bizde arkadaşımla müdürümün bakışları arasında memurumuzun yanına giderek dilekçeyi işleme koydurduk.Sayın müdürümüzün cevabını merakla beklemeye koyulduk.
Beklediğimizden de hızlı bir şekilde 15 iş günü dolmadan bugün müdürümüz cevabı verdi.Dediğine göre sene sonu geldiğinden sene basında değerlendirecekmiş.Gerçi sene başıda yoğun oluyodu dediğine göre
Bu cevaptan sonra bir üst merci ile yazışmayı düşünüyoruz lakin önerisi olan arkadaşların görüşleride benim için kıymetlidir.Paylaşırsanız sevinirim.İyi geceler..
Cevap dilekçesi :
Okulumuzda bilgisayar bölümünde 5 adet öğretmen ve 4 adet bilgisayar labaratuvarı mevcuttur.Şu anda 1 alan şefi ve 1 atölye şefimiz bulunmaktadır. Eğitim-öğretim yılı başlarında muhtemelen ekim ayı içinde bir öğretmen arkadaşımızla birlikte atölye şefliğine başvuru dilekçesi yazdık ve sayın müdürümüzün odasına doğru yola koyulduk çünkü memurumuz dilekçeleri müdürümüz okumadan ve incelemeden işleme koymuyor.Müdürümüz okuyup incelemesini yaptıktan sonra sene başı yoğunluğu sebebiyle şu anda dilekçe vermememizi sonra kendisinin bu konuda yazı çıkaracağını söyledi.
Gel zaman git zaman aylar ayları kovaladı

Beklediğimizden de hızlı bir şekilde 15 iş günü dolmadan bugün müdürümüz cevabı verdi.Dediğine göre sene sonu geldiğinden sene basında değerlendirecekmiş.Gerçi sene başıda yoğun oluyodu dediğine göre

Bu cevaptan sonra bir üst merci ile yazışmayı düşünüyoruz lakin önerisi olan arkadaşların görüşleride benim için kıymetlidir.Paylaşırsanız sevinirim.İyi geceler..
Cevap dilekçesi :