asus servisi varmı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dndd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dndd

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar şubat ayında aldığım asus netbook bozuldu hdd de bad mbr diyor partition magic vesselam yapamadım
dedim garantisi var göndereyim aradım taradım servise ulaşamadım
nette biraz araştırdım meğer asus servisi yok gibi bişeymiş
ne yapsam yani ucuz bişe olsa alıp kendim değiştirecem
şimdi servise kargoyla göndersem sonra 20 gün sonra hakem heyetine başvurmak için kargo kağıdı yeterli olurmu
gidince gelmeyecekmiş gibi içimde bir his var
asus servisiyle daha önce uğraşan oldumu acaba nedir ne değildir

Servis olmaz olurmu ya.
http://support.asus.com/servicecenter.a ... uage=tr-tr
Buradan en yakın servisi bul müşteri hizmetleriyle görüş eğer garantisi geçmemişse sana kargo numarası verirler o numara ile kargoya ücretsiz verirsin. Eğer garanti süresi geçmişse de kargo ücretini sen karşılarsın.

Gönderirken bir kağıda sorunu açıkça belirt. Garantisi geçmemişse yapıp hemen gönderirler garantisi geçmişse da sana sorun tespitini yaptıktan sonra onarılmasını isteyip istemediğini sorarlar tabi ücreti ne kadar tutuyor bunu da söylerler.

Geçmiş olsun bir süre mecburen bilgisayarsız kalacaksın.

valla ordan servisini buldum bi ankarada bide istanbulda var ama telefonlara bakmıyorlar çalıyor çalıyor açan yok mail attım mailede cevap vermiyorlar ulaşabilsem sorun yok ama ulaşamıyorum kimseye izlemem gereken yol nedir

Garantisi var mı yok mu?
Eğer garantisi yoksa sana yardımcı olabilirim.

geçen hafta bende asus servisine laptopu gönderdim 1 haftada geldi.
aynı arkadaşın anlattığı gibi işliyo süreç.
ben ankaraya gönderdim. 2 gündür arıyordum açmıyolardı. dün saat 3 gibi ulaşabildim. onlarda sorunu hallettiklerini ve kargoya verdiklerini söylediler.
bu gün elime ulaştı.

Teşekkürler hasarı Hocam garantisi var olmasa ben yaparım zaten
yusufca hocam göndermeden önce telefonla görüşdunüzmu yoksa görüşmedenmi gönderdin bide hangi kargoya verdin adres felan verirmisin

yusufca38' Alıntı:
geçen hafta bende asus servisine laptopu gönderdim 1 haftada geldi.
aynı arkadaşın anlattığı gibi işliyo süreç.
ben ankaraya gönderdim. 2 gündür arıyordum açmıyolardı. dün saat 3 gibi ulaşabildim. onlarda sorunu hallettiklerini ve kargoya verdiklerini söylediler.
bu gün elime ulaştı.
hocam telefonu yazar mısın bi zahmet...
ben sitesinden telefon buldum.
ankara istanul cizgi tagem...
en son istanbulda karar kılındı... diğerleri ilgilenmiyoruz dediler...istanbulu da ara ara ara... sonuc yok. biri cıksa ama nerdeeee

dndd' Alıntı:
arkadaşlar şubat ayında aldığım asus netbook bozuldu hdd de bad mbr diyor partition magic vesselam yapamadım
dedim garantisi var göndereyim aradım taradım servise ulaşamadım
nette biraz araştırdım meğer asus servisi yok gibi bişeymiş
ne yapsam yani ucuz bişe olsa alıp kendim değiştirecem
şimdi servise kargoyla göndersem sonra 20 gün sonra hakem heyetine başvurmak için kargo kağıdı yeterli olurmu
gidince gelmeyecekmiş gibi içimde bir his var
asus servisiyle daha önce uğraşan oldumu acaba nedir ne değildir

Hocam ben ankaradaki teknik servise bizzat kendim götürdüm bilgisayarımı. Garantinin son günü olmasına rağmen hem bataryayı hem de dvd rom u değiştirdiler ve gayet kibar davrandılar. Yalnız orda çalışanlar da telefona bakamamaktan şikayetçiydi yeterli eleman vermemişler o yüzden telefona bakamıyorlarmış. Şahit oldum orda çalışan elemanlar boş durmuyorlar ya servisteler ya ürün teslim alıyorlar bu sırada o kişi telefona bakamıyor. Oraya bir iki eleman daha verseler böyle sorunlar olmaz.
Kargo gönderme işini ısrarla aralıklı olarak arayıp sorun bir şekilde bilgi almadan göndermeyin.

Asus a tüm Türkiye de Çizgi Elektronik bakıyor.
www.cizgi.com.tr
Son kullanıcılar direkt kendileri gönderebilir. Çok ciddi ve sorumluluk duygusu ile çalışıyorlar. Anakart arızaları için en fazla 3 günde geri geliyor. Garantisi bitmiş olsa bile tamiri mümkünse yapıp gönderiyorlar. Keşke tüm servisler çizgi gibi olsa.

Ankaraya göndersemmi acaba ama hangi kargoyla nasıl biraz daha telefon edeyim ama hiç açacak gibi değiller telefonlada ulaşamayınca elim kolum bağlanıyor

bu arada arkadaşlar çizgi elektronik anakart işine bakıyor gibi gördüm yinede mail attım bakalım bişey çıkacakmı

Servis işinde Asus çok iyidir. Ben bilgisayrımı 2 kere gönderdim hiç sorun olmadan sorunu hallettiler. Hatta garanti dışı bataryayı bile orjinali ile değiştirdiler.

sonunda istanbul servisini düşürebildim ankara mümkün değil açan yok istanbula gönderecem bakalım nolacak sonucu yazarım

İStanbul'da servisi var hocam.Ben iki defa servise yolladım kısa sürede sorunun halledip yolladılar.Hatta servisle konuşun size ups kargodan numara verecekler onunla ücretisz olarak yollayabilirsiniz.

arkadaşlar geçen hafta netbook geri geldi hdd değişmiş her ne kadar telefonla ulaşmak imkansıza yakın olsada servis iş yapıyor

nalet olsun bu asusa çok işler açtı başıma
1500 tl ye aldığımız laptopun hardiski gitti
usb ler çalışmıyor
menteşeler kırıldı
arkadaşlar asla ama asla asus almayın...
bir daha anakartını bile almam...

BBNET
Geri