asus laptop kapanma sorunu...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ayss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ayss

Aktif Üye
asus n50vc240 dv notebook var 40 dk kullanma bilgisayar güç koruma moduna geçmiş oluyor fareyle tıklasam klavyeyi tuşlasamda ekran gelmiyor ancak kapatma tuşuna basarsam, kapanıyor yeniden açılıyor. yani uykuya geçmiyor. bi sorun daha her zaman olmuyor bilgisayarı 2 saat kullanıyorum kapatıyorum ekranda kapatılıyor yazısı duruyor ama bir türlü bilgisayar kapanmıyor 1 saat bekledim yinede kapanmadı, yine güç düğmesine basarak kapatıyorum acaba donanımsal sorunlar mı var yoksa yazılım kaynaklımı ne yapmam gerekir? (ayrıca yanlışlıkla farklı başlığa yolladım kusura bakmayın)

hocam güç seçenekleri ile ilgili olabilir
düşük performans seçili ise yüksek performansı seçerseniz düzelebilir

aynı dizüstüye kullanıyorum.
yazılımsal bir problem hocam, güç seçenekleri ilk akla geliyor onları kontrol ettikten sonra da devam ediyorsa sıfır windows 7 kurun.

aslında bilgisayarım baya boş asusla gelen programların nerdeyse hepsini sildim baya boş bilgisayar ama yinede aynı sıkıntı güç seçenekleride dengelide ayarlı donanımsal bir sorun olurmu acaba.

dengelide kullanıyorum bende öyle bir sorun olmadı ama yazılımsal olduğunu düşünüyorum.

bende dengeli kullanıyodm şimdi yüksek performans seçtim bakalım aynı olacakmı ayrıce teşekkür ederim arkadaşalr ilginiz için

bende de asus m51s240dv var ve uyku modu durumunda sorun çıkartıyor arasıra ve herhangi bir program yükleyip yeniden başlat butonuna basınca kapatılıyor diyor ve kapanmıyor. güç düğmesine basınca kapanıyor. yüksek performansta dahi olsa aynı sorun devam ediyor. dediğiniz gibi yazılımsal birşey sanırım.

BBNET
Geri