Astra Sedan 1.6i 16V - 115 HP Enjoy 111. Yıl

Kodla Büyü

mrtslk

Aktif Üye
Astra Sedan 1.6i 16V - 115 HP Enjoy 111. Yıl arkadaşlar bu araç sahibi olan yada çevresinde olup hakkında fikri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. aslında pek sıcak baktığım bir araç değildi ama kampanya ile araç oldukça cazip... bulmak sorun olacak diyorlar ama bakalım yarın gidip konuşucam kısmetse kampanyada olduğu için yok satıyormuş belki yakın başka bir ilden bile alabilirim...

şehir içi fazla gibi ama ş.dışı oldukça az yakıyor. aslında dizelide düşünülebilir belki ama 1.3 olduğu için kasa ağır gelebilir kaldırmaz gibi geliyor. zaten çok km yapan biriside değiliz yılda 10bin olmuyor bile.

bende hecbek var. enjoy. 2004 model. Çok memnunum. Yol tutuşu çok iyi. Alacağınız Araç sanırsam 1.6 mrtslk arkadaşımız yanlış görmüş galiba.
Sakın 1.3 nü almayınız

serkanozen1' Alıntı:
bende hecbek var. enjoy. 2004 model. Çok memnunum. Yol tutuşu çok iyi. Alacağınız Araç sanırsam 1.6 mrtslk arkadaşımız yanlış görmüş galiba.
Sakın 1.3 nü almayınız
:D yok yanlış görmedim alacak olan kısmetse zaten benimde 1.3cdti dizel 6ileri vites seçeneği var bide o çok az yakıyorda onu demek istedim.

mrtslk' Alıntı:
şehir içi fazla gibi ama ş.dışı oldukça az yakıyor. aslında dizelide düşünülebilir belki ama 1.3 olduğu için kasa ağır gelebilir kaldırmaz gibi geliyor. zaten çok km yapan biriside değiliz yılda 10bin olmuyor bile.

hocam kasa kaldırmaz çekmez diye kesinlikle düşünmeyin. yakın arkadaşlarımdan biri aldı 1.3 dizelini 6 vites. 1 hafta oldu,biraz indirimli kampanya denk geldi full+full 36000 bin. Aracı kullandım kaliteye, donanıma söyleyecek tek söz yok.

the_korsan' Alıntı:
mrtslk' Alıntı:

hocam kasa kaldırmaz çekmez diye kesinlikle düşünmeyin. yakın arkadaşlarımdan biri aldı 1.3 dizelini 6 vites. 1 hafta oldu,biraz indirimli kampanya denk geldi full+full 36000 bin. Aracı kullandım kaliteye, donanıma söyleyecek tek söz yok.

bencede hocam 1.3 turbo motorun torkunu ancak kullanınca anlarsınız (yalnız bu motorların 70 hp ve 90 hp versiyonları var), kullanmayanların yorumlarına aldırmayın.
1,3 benzinli motoru olan bir arabayla bir yokuşa 120 ile girip yokuşun sonunda hızınız 70 km ye düşüyorsa,
1,3 CDTI motorla aynı yokuşa aynı hızda girip çıkışta 100 den aşağı düşmezsiniz :+1:

1.3 cdti konfor paketli olanı al kardeşim 1 ay önce aldım 4000 km yaptım yok kasa ağır yok çekmez bilip bilmeden konuşuyor insanlar şehir içi 5.7 şehirlerarası 4.3 yakıyor yol tutuşu ara hızlanmaları harika ankaradan çıktım bursaya hiç molasız girdim indiğimde en ufak bir rahatsızılık duymadım bel sırt ağrısı ayak ağrısı vs yok

mrtslk' Alıntı:

Diğer arkadaşlarında dediği gibi kasa kaldırmaz olayı boş. 13 dizel motor (hatta 1270 cc) 90 bg ve 6 ileri vites şanzıman kullanılıyor. Sadece hızlanması 1,6 benzinli motora göre biraz yavaş ama çok ekonomik yakıt tüketimi ve vergi avantajı var.

hocam astra 1.3 cdti 6 ileri vites + cruise control ile ordu dan bodruma sadece wc ve mazot almak amacıyla durarak 16 saat yolculuk yaptım . Kullanımı çok rahat sürücüyü yormaz ama sonuçta dizel bir araba ve asla benzinlinin yerini tutmaz. kendimin 2006 a3 ü var . bu motor bu kasayı kaldırır veya kaldırmaz diyemem ama sonuçta her soförün kendi sürüs alışkanlığı var. bana kalas gelen araba size harika gelebilir . ben 1.3 cdti motoru o kasada almam . Ama hakkını yemeyeyim mazotu kokluyor adeta

BBNET
Geri