Astra hb otomatik SATILIK

Kodla Büyü
hocam 2001 model araba için 22500 baya fazla olmuş ama yine de iyi satışlar

Ben bu piyasaya anlam veremiyorum. 2001 model araba için çok değilmi bu fiyat. İlanı veren hocama laf atmak değil niyetim. Genel olarak hep böyle fiyatlar.

geçenlerde parasızlıktan ve zoraki olarak bir araba aldım. Araba dökülüyor ama fiyatı 11000. 1998 renault clio. 5-6 bin lira edecek arabalara 10-11 bin istiyorlar. yokluktan ve acele etmemizden dolayı aldım. Allah kimseyi yokluğa düşürmesin. Bu arada bende 2008 model opel astrada var. triptonik vides. 70.000 km. Benzin+LPG .22000 etmez diyordum ama bu fiyatı görünce fikrimi değiştirmeye başladım :D

Hayırlı satışlar.

Bu modellerde yokuş kalkış desteği var mıydı? Sonradan mı eklediniz?

bu fiyat fazla be hocam 2005 corolla hb 23-24 civarı.gerçi pazarlık payıda vardır illaki

DotCom' Alıntı:
Hayırlı satışlar.

Bu modellerde yokuş kalkış desteği var mıydı? Sonradan mı eklediniz?

hocam araç tam otomatik yokuşta frenden ayağını kaldırsan bile geri kaydırmaz...

YuLiaN' Alıntı:
bu fiyat fazla be hocam 2005 corolla hb 23-24 civarı

anlaşılan arkadaşı burada paylaştığına pişman edeceksiniz,
arkadaş boyasız kazasız bide dolu modeli arabayı paylaşmış, piyasa neyse onu yazmış,

2005 coralla ben de bakıyorum, 25den aşağı bulamadım, nerde varsa alayım ben

recepata' Alıntı:
YuLiaN' Alıntı:
bu fiyat fazla be hocam 2005 corolla hb 23-24 civarı

anlaşılan arkadaşı burada paylaştığına pişman edeceksiniz,
arkadaş boyasız kazasız bide dolu modeli arabayı paylaşmış, piyasa neyse onu yazmış,

2005 coralla ben de bakıyorum, 25den aşağı bulamadım, nerde varsa alayım ben

Evet haklısın hocam..

Önce şuraya bir bakın ondan sonra yorum yapın

http://www.sahibinden.com/opel-astra-1. ... 1&a8=62068

hocam sanki gösterdiğiniz yer opel bayii liste fiyatı. gözü tok doymuş insanların kendi aralarında oluşturduğu sanal şişirme fiyat politikası. bu yaştaki bu arabalara bu fiyatlar, üzülüyorum doğrusu.ne zaman avrupadaki gibi kaliteli arabayı ucuza alacaz.

birde kendi aramızda iyice fiyatları uçuruyoruzya. örnek yorum "piyasası bu hocam". bırakın bunları ya. birazda kendimiz sorumluyuz bu fiyatlardan.

BBNET
Geri