aspde veritabanı işlemleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan saab
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

saab

Site Gezgini
arkadaşlar asp de yeniyim ve ziyaretçi defteri uygulaması yapmaya çalışıyorum.Sadece onayladığım mesajlar görünsün istiyorum fakat bir türlü ONAY kısmını çözemedim.Yaptığım uygulamada tüm mesajlar görünüyor.Yardımcı olursanız sevinirim...

Aşama 1: veritabanı oluşturuken onay diye bir alan açın ve bu alanın varsayılan değerini 0 olarak belirleyin. Kayıtlar girildiğinde onay değeri otomatik olarak 0 olacaktır.
Aşama 2: ziyaretçi defterinde kullanıcaların göreceği bölümde sql sorgulamada onay alanı 1 olan kayıtları görüntüleyin.
Aşama 3: Yönetim bölümünde onaylanmasını istediğiniz mesajların onay alanını 1 olarak değiştirin.

Kolay gelsin.

:+1: budur...

adnan54' Alıntı:
Aşama 1: veritabanı oluşturuken onay diye bir alan açın ve bu alanın varsayılan değerini 0 olarak belirleyin. Kayıtlar girildiğinde onay değeri otomatik olarak 0 olacaktır.
Aşama 2: ziyaretçi defterinde kullanıcaların göreceği bölümde sql sorgulamada onay alanı 1 olan kayıtları görüntüleyin.
Aşama 3: Yönetim bölümünde onaylanmasını istediğiniz mesajların onay alanını 1 olarak değiştirin.

Kolay gelsin.

sql = " Select * from kisiler where onay="1" " şeklinde yaptım ama

deyim sonu gerekli diye hata veriyor. sql satırı nasıl olmalı?

BBNET
Geri