Y yagmuryolcu Üye Mesajlar 23 1 Mayıs 2008 #1 Hocalarım Dreamweaverda okul sitesi yaptım. ASP ziyaretci defteri ve haber ekleme istiyorum.ama bi türlü ekleyemedim.Bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.
Hocalarım Dreamweaverda okul sitesi yaptım. ASP ziyaretci defteri ve haber ekleme istiyorum.ama bi türlü ekleyemedim.Bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.
desouza82 Aktif Üye Mesajlar 237 1 Mayıs 2008 #2 maxiasp, aspnedir.com gibi sitelere bakabilirsiniz. ziyaretçi defterini kendiniz yapmamışsınız herhalde ziyaretçi defterini servere yükleyip websayfanıza link verin.
maxiasp, aspnedir.com gibi sitelere bakabilirsiniz. ziyaretçi defterini kendiniz yapmamışsınız herhalde ziyaretçi defterini servere yükleyip websayfanıza link verin.
I igzemel Aktif Üye Mesajlar 162 1 Mayıs 2008 #3 iframe kodunu kullanarak ekleyebilirsiniz <iframe src=ziyaret.asp></iframe> ziyaret.asp yi değiştirip diğer ayarlarıda yaparsınız... (Yükseklik genişlik felan) Kolay gelsin
iframe kodunu kullanarak ekleyebilirsiniz <iframe src=ziyaret.asp></iframe> ziyaret.asp yi değiştirip diğer ayarlarıda yaparsınız... (Yükseklik genişlik felan) Kolay gelsin