Asp Tabanlı web site yaparken nelere dikkat etmek lazım?

Kodla Büyü

yyavuz07

Aktif Üye
Bildiğim kadarıyla ilçelerin ve illerin meb istelerini yaparken asp kullanmak gerekiyor.Benim asp konusunda pek bilgim yok.Php'de iyiyim.Siteyi Asp tabanlı yapmamı istiyorlar.Neler yapmam gerekiyor?Tecrübeli arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.Teşekkürler...

Sevgili hocam asp şartı yok. Zira ben İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün sitesini yapmadan önce site PHP destekliydi. Sonra Bakanlığa atıln bir maille hemen asp tabanına döndürdüler. Tabi bu mailleşmeyi il ve ilçelerde sorumlu yöneticiler yapıyorlar siz hangi desteği istiyorsanız maille sorumlu kişi gönderiyor bakanlık ana göre destek sağlıyor.

Benim İlçe MEM için tasarladığım site buydu http://salpazari.meb.gov.tr 2 yıl oldu yakında değişiklik yapmak şart...

Neden asp istiyorlar ? Asp olmasında sorun yok ama neden senin daha fazla emek harcamanı istiyorlarki asp yi hem öğrenceden hemde siteyi yapacaksın , meşeggatli iş.

meb serverlerinde MSSQL desteği yok sanırım. mysql var veritabanı olarak MS access yada mysql tercih edeceksin. aklıma gelenler bunlar.

BBNET
Geri