ASP.NETTE YAPILAN SİTEYİ NASIL YAYINLARIM

Kodla Büyü

kolay155

Üye
ASP. NETTE OKUL SİTESİ YAPTIM AMA SİTEYİ YAYINLAMAK HAKKINDA EN UFAK BİR BİLGİM YOK. lÜTFEN YARDIM EDER MİSİNİZ? :cry:

Re: ACİL YARDIM. ASP.NETTE YAPILAN SİTEYİ NASIL YAYINLARIM

asp.nette yaptığın sitenin tüm dosyalarını FTP adresine gönder. ama bildiğim akdarıyla meb in verdiği alanda asp.net desteği yoktu.

mkaratas' Alıntı:
asp.nette yaptığın sitenin tüm dosyalarını FTP adresine gönder. ama bildiğim akdarıyla meb in verdiği alanda asp.net desteği yoktu.

bu şekilde yaparsanız hatalar ile karşılaşmanız olasıdır. herşeyini tamamladığınız siteyi build menüsünden publish seçeneğini kullanarak yayınlayınız.

Hocam meb in sitesinde kullanamazsın. ama başka alanlarda kullanacaksan olur. eğer bilgin yoksa şu şekilde giriş yapıyorsun. ftp.adresss.uzantı.tr örnek(ftp.bademdereilkgoretim.meb.k12.tr) yazdığında senden kullanıcı adı ve şifre ister. giriş yaptığında IE7 veya 8 kullanıyorsan liste halinde dosyalar görünür. Görünüm den FTP sitesini windows gezgininde aç kısmına tıkla. muhtemelen tekrar kullanıcı adı ve şifre isteyecektir. girişi yaptığında bir klasör içerisine girmiş gibi olursun. oraya, yaptığın siteyi kopyala yapıştır (httpdocs klasörü).
saygılar

birtanyildiz' Alıntı:
mkaratas' Alıntı:

bu şekilde yaparsanız hatalar ile karşılaşmanız olasıdır. herşeyini tamamladığınız siteyi build menüsünden publish seçeneğini kullanarak yayınlayınız.

doğru. kodları html kısmında yazarsanız sorunlarla karşılaşırsınız. ama eğer kodlarınızı Örneğin = aspx.vb dosyasında yazarsanız hiçbir sorunla karşılaşmazsınız emin olun. ben yıllardır bütün sitelerimi bu şekilde yapıyorum. hiçbir sorunla karşılaşmadım.

çok teşekkür edirim. Sizler olmasanız ne yaparım bilmiyorum.o zaman şimdi sadece alan adı alıp onların verdiği şifreyle siteyi kopyala yapıştır yapacağım

kolay155' Alıntı:
çok teşekkür edirim. Sizler olmasanız ne yaparım bilmiyorum.o zaman şimdi sadece alan adı alıp onların verdiği şifreyle siteyi kopyala yapıştır yapacağım

publish yaptıktan sonra kopyala yapıştır yapacaksanız.

BBNET
Geri