osiris hocam, öncelikle tebrik ederim.
Siten hakkında çoğunlukla olumsuz eleştiriler gelmiş. Umarım şevkini kırmamıştır. Bir şeyler üretmiş olman bile yeterli. Tasarım yapmak elbette yetenektir ama renk uyumu ve okunabilirlik önemli. işin erbabı olarak biz dikkat etmeliyiz. Sokakta kime sorsak site yapıyor, onlardan farkımızı ortaya koymalıyız.
Sitelerini her yönden inceledim. Bir çok tekniği birleştirebilmişsin. Başarılısın bu konuda. CSS konusunda biraz eksiğin var gibi. her tarayıcı da aynı görüntüyü elde etmekte zorlanıyor isen: css framework ler var onlardan kullanmanı tavsiye ederim. 960.gs gibi.
Diğer webmasterlardan farkımızın olması için: erişilebilirlik, ulaşılabilirlik ve web standartları kısmına özen göstermeliyiz, diğer arkadaşlarında değindiği kısım genelde bu.
asp.net kısmında, kolaya kaçmısın biraz

Her sayfayı ayrı ayrı aspx lerden yapmışsın. ve hepsi aynı masterpage i kullanıyor. Tercih meselesi bu elbette ama profesyonel olarak düşünmeliyiz ve CMS hazırlaman senin yararına olur diye düşünüyorum. Mesela derslerimiz.aspx, velibilgilendirme.aspx, hakkimizda.aspx sayfaları 3 üde aynı kalıpta. yukarıda başlık altta metin. Bu tür sayfaları şu şekilde hazırlayabilirsin.
sayfa.aspx oluşturursun bundan kategori ve/veya sayfanın id'sini alarak göstertebilirsin.
Örnek: sayfa.aspx?kategori=hakkimizda&sayfaid=2 gibi
veya sayfa.aspx?cat=1&id=3 gibi
Daha başarılı olabilmemiz için birbirimize yardımcı olmalıyız. Meslektaş olarak tavsiyelerim bunlar. Gerisi size kalmış.
@pegasus777 ve @zturfan jqueryleri istemişsiniz. İstemeden önce kaynak kodundan baksanız keşke, hepsi yazıyor orada.
Arkadaş yerine ben vereyim:
Anaokulundaki üst kısımdaki image rotater (nivo-slider):
http://nivo.dev7studios.com/
Diğerleri de kaynak kodda yazıyor. Bulamazsanız ben yardımcı olayım. Herkese iyi çalışmalar.