ASP.Net sorun yardım edin lütfen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan akulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

akulu

Site Gezgini
Derleyici Hata İletisi: BC30138: 'C:\WINDOWS\TEMP\' yolunda geçici dosya oluşturulamıyor: Erişim engellendi.
böyle bi hata verio arkadaşlar yardım edin lütfen

arkadaşlar halen bu soruna çözüm bulamadım önerisi çözümü olan yokmu lütfen???

hocam derleyici hatası dediğine göre Visual Studio'da problem vardır veya iss.....

öncelikle projeni başka bilgisayarda dene..

proje diğer bilgisayarlarda çalışıyor hocam sorun yok programı yeniden kurdum ıss de kontrol ettim anlamadım gitti ya :(

Kullandığınız işletim sistemi ve ASP.NET sürümünü yazmamışsınız. Yazsaydınız daha iyi olurdu.

Sorun kullanıcı yetkilerinin yetersiz olması. Eğer Win Server 2003 vb. kullanıcıların klasörler üzerindeki yetkilerini ayarlayabileceğiniz bir işletim sistemi olsaydı işlem kolaydı. ASP.NET kullanıcısına C:\WINDOWS\TEMP klasörü üzerinde tam yetki verip çözebilirdik.

Aşağıdakileri deneyebilirsiniz :

1. Yönetici (administrator veya başka bir yönetici hesabı) olarak oturum açın.

2. 1. madde olmazsa,

- Bilgisayarım'ı sağ tıklayın. Özellikleri seçin. (Win XP için) "Gelişmiş sayfasındaki / Ortam Değişkenleri" tuşunu arayın. Vistada başka yerde olabilir.
- Ortam değişkenlerinize (Kullanıcı değişkenleri bölümüne) bakın. temp ve tmp ortam değişkenlerinin değerlerini

%USERPROFILE%\Local Settings\Temp

olarak değiştirin.

- Kullanıcı için temp ve tmp ortam değişkenlerini göremezseniz (XP'de üstte) temp ve tmp değişkenlerini kendiniz ekleyip yukarıdaki değerleri girin.
- Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

- Yukarıdakiler olmazsa, ortam değişkenlerinde alttaki "Sistem Değişkenlerinde" bulunan temp ve tmp değişkenlerinin değerlerini bilgisayarınızda istediğiniz ve var olan bir klasör olarak (örneğin D:\temp) değiştirin. Ancak eski değerleri (C:\WINDOWS\TEMP dir büyük ihtimal) bir kenara not edin. Düzelmezse eski değerleri yerine koyun. Ancak sistem değişkenlerini değiştirmek geçici bir çözümdür. Sorunun aslı bulunduğunda eski haline getirilirse iyi olur.

hocam benim de başima böyle bir problem gelmişti.(Başka bir hata veriyordu)

Sonradan problemin FrameWork'ten kaynaklandığını anladım.

Framework'ü yeniden kurmak işe yaramadı. anca format ile çözmüştüm.

BBNET
Geri