ASP.NET localhost da çalışmıyor

Kodla Büyü

ereneren55

Aktif Üye
Arkadaşlar VisualStudio 2008 kurulu bilgisayarımda aspx dosyalarını çalıştırmak istediğimde "Sunucu Uygulaması Kullanılamıyor" hatası veriyor web de gördüğüm çözümlerdeki bütün kullanıcıları ekleyip yetkilendirdim ancak yinede olmuyor
Visual Web Devoloper programında ise sayfalarım sorunsuz çalışıyor ancak ben localhost da çalışsın istiyorum bu sorunu çözebilen var mı?

IIS kurulumlarını yaptınız mı hocam. Yada IIS ile ilgili neler yaptınız bir anlatırmısınız.

Hocam IIS kurulumunu yaptım sonra IIS hataları riye aratıp web de bulduğum yeni kullanıcı tiplerini aratıp ekleyip yetkilendirdim ama o kadar karıştıki bunlar hangileriydi diye sorsan söyleyemem şimdi kaldırdım IIS i tekrar kuruyorum sonrasında ne yapmam lazım?

IIS kurduktan sonra wwwroot klasörünün içinde web klasörünü kopyalayacaksınız. Daha sonra IIS ayarlarından Anasayfayı belirtmiş olduğunuz klasörün içindeki index sayfasını seçip Birincil olarak anasayfanızı göstermelisiniz(default.aspx gibi) Birde orada asp.net 3.5 seçmeniz gerekecek. nerdeydi onu hatırlamadım.

Erenim bende de sorun oldu.
ISS kurdum olmadı.
neyse peşine framework 3.5 kurdum ve düzeldi

gözüm Visual Studio zaten kurmuyor mu o 3.5 u hem bilgisayarın bütün güncellemeleri full ASP yi kaldırıp kurdum şimdi de XML sayfası görüntülenemiyor dedi

mkaratas' Alıntı:
IIS kurduktan sonra wwwroot klasörünün içinde web klasörünü kopyalayacaksınız. Daha sonra IIS ayarlarından Anasayfayı belirtmiş olduğunuz klasörün içindeki index sayfasını seçip Birincil olarak anasayfanızı göstermelisiniz(default.aspx gibi) Birde orada asp.net 3.5 seçmeniz gerekecek. nerdeydi onu hatırlamadım.
Hocam nerde bu web klasoru

ereneren55' Alıntı:
mkaratas' Alıntı:
Hocam nerde bu web klasoru
sizin yapmış olduğunuz web sayfasının klasörü hocam.

hocam benimki örnek uygulama dosyası öyle ortada klasör felan yok tek bir dosya var ama şimdi onu klasörde deneyecem bi

Arkadaşlar benim de bilgisayarda IIS kurulu hatta bilgisayar laboratuarlarında da aynı. framework 3.5 da var. modülden çalşan uygulamayı deniyorum. Boş bir sayfa geliyor. Hata vermiyor ama nesneler görünmüyor bunun nedeni nedir acaba? acil.. lütfen...teşekkürler

BBNET
Geri