M mdeniz Üye Mesajlar 14 13 Haziran 2008 #1 Arkadaşlar aynı host üzerinde asp.net dosyaları ile asp dosyaları birlikte çalışabilir mi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Arkadaşlar aynı host üzerinde asp.net dosyaları ile asp dosyaları birlikte çalışabilir mi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
A adebrum Aktif Üye Mesajlar 108 14 Haziran 2008 #2 hocam bildiğim çalışmıyor çünkü .net <server runat> taglarında çalışıyor asp ise <%%> tagları arasında bende .net arasına asp kodlarını yazdım hata verdi belkide kodu yanlış yazmışımdır
hocam bildiğim çalışmıyor çünkü .net <server runat> taglarında çalışıyor asp ise <%%> tagları arasında bende .net arasına asp kodlarını yazdım hata verdi belkide kodu yanlış yazmışımdır
hasemrah Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 853 20 Haziran 2008 #3 Hocam benim bildiğim ASP.net te hazırlanım aspx dosyası asp dosyaları ile çalışıyor. Denedik gördük :wink:
Hocam benim bildiğim ASP.net te hazırlanım aspx dosyası asp dosyaları ile çalışıyor. Denedik gördük :wink: