ASP.Net den bir soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Smart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Smart

Aktif Üye
Arkadaşlar localde çalıştırdıgım kodları servera atıyorum çalıştırmıyor.sorunu yazayım isteyen olursa kodlarıda yollarım bir bakar.

Derleme Hatası

Açıklama: Bu isteği yerine getirmek için gereken kaynak derlenirken bir hata oluştu. Lütfen aşağıdaki özel hata ayrıntılarını gözden geçirin ve kaynak kodunuzu uygun biçimde değiştirin.

Derleyici Hata İletisi: CS1061: 'ASP.dsyyukle_aspx', 'Button1_Click' için bir tanım içermiyor ve 'ASP.dsyyukle_aspx' türünde bir ilk bağımsız değişken kabul eden hiçbir 'Button1_Click' genişletme yöntemi bulunamadı (bir kullanma yönergeniz veya derleme başvurunuz eksik olabilir mi?)

Kaynak Hatası:

Satır 53: <tr>
Satır 54: <td align="center" class="style2" colspan="2">
Satır 55: <asp:Button ID="Button1" runat="server" onclick="Button1_Click" Text="Dosyayı Kaydet"
Satır 56: Width="150px" BackColor="Gray" BorderColor="#993300" Font-Bold="True"
Satır 57: ForeColor="Maroon" />

satır 55 de hata veriyor.

onclick="Button1_Click"

Bunu silerek dene. yada bu fonsiyonu oluştur

Tahmin sadece

onclick="Button1_Click" bunu silince düzeliyor butonu kaldırdım başka buton koydum içine hiç bir kod yazmadım ama yine hata veriyor :S click olayında bir sıkıntı var :(

Hocam otomatik oluşturuyor zaten.buton ismini degiştiriyorum fonksiyon isminide degiştiriyorum ama yinede olmuyor.

Hocam solution explorer projenin üstüne sağ tıkla rebuild yap sonra tekrardan derle muhtemelen çalışır

My problem had been solved

I build the project and added the .dll file to my references and all gets done

bu şekilde çözmüşler ama bende bu da olmadı

hocam akşam proje önemli değilse bana gönderin diyeceğim bir bakayım belki programsal bir arızadır.

Tab iki hocam yollayayım. Ben çözümü geçiçi olarak buldum.Sizin söylediğiniz gibi rebuild yapınca bin dosyasındaki dll dosyası siliniyor ben de (I build the project and added the .dll file to my references and all gets done) bu yöntemi uygulayarak sırasıyla build ve rebuild yapıyorum sorun halloluyor. ama projeyi bir sonrakinde açtığında puplish yapmadan önce rebuild yapıyorum hata veriyor hata da bin dosyasında dll dosyasını bulamıyor.yani siliniyor nasıl siliniyor sa. bende yukarıdaki anlattığım gibi yapıyorum.Sorunu kısmen bu şekilde çözdüm.Ama hala dll dosyası rebuild yapınca niye siliyor şaşırdım :S ben dosyayı size mail atayım hocam adresinizi verin.

Smart' Alıntı:
Arkadaşlar localde çalıştırdıgım kodları servera atıyorum çalıştırmıyor.sorunu yazayım isteyen olursa kodlarıda yollarım bir bakar.

Derleme Hatası

Açıklama: Bu isteği yerine getirmek için gereken kaynak derlenirken bir hata oluştu. Lütfen aşağıdaki özel hata ayrıntılarını gözden geçirin ve kaynak kodunuzu uygun biçimde değiştirin.

Derleyici Hata İletisi: CS1061: 'ASP.dsyyukle_aspx', 'Button1_Click' için bir tanım içermiyor ve 'ASP.dsyyukle_aspx' türünde bir ilk bağımsız değişken kabul eden hiçbir 'Button1_Click' genişletme yöntemi bulunamadı (bir kullanma yönergeniz veya derleme başvurunuz eksik olabilir mi?)

Kaynak Hatası:

Satır 53: <tr>
Satır 54: <td align="center" class="style2" colspan="2">
Satır 55: <asp:Button ID="Button1" runat="server" onclick="Button1_Click" Text="Dosyayı Kaydet"
Satır 56: Width="150px" BackColor="Gray" BorderColor="#993300" Font-Bold="True"
Satır 57: ForeColor="Maroon" />

satır 55 de hata veriyor.

satır 55 sonunda > işareti yok ondan kaynaklanabilir mi?

Açılan her < işareti, > ile kapanır hocam, tüm satırlardaki kodu incelemek gerek , ama gördüğüm bölüm kadarı ile fikriniz doğru.

BBNET
Geri