asp.NET İLE YENİ 2 ADET WEB SİTESİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan osiris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
nebiyan55' Alıntı:
köy sitesi güzel ama diğerini hiç beğenmedim.gözü çok fazla yoruyor

turizm sitesi konusunda bende aynı fikirdeyim. Zamin rengini değiştirmeyi planlıyorum. Daha doğrusu arkaplan resmini değiştireyim diyorum. Ne dersiniz?

hocam forum sakinleri o kadar boş konularla uğraşıyoki forum esas amacını kaybetmek üzere. bi bahçe hortumu konusuna 43 sayfa yorum yazılıyorken, kendi işimizle ilgili konularda paylaşımlarda bulunmuyoruz bence yazacak bişeyleri yok. eminim ki şu forumdakilerin %80 i bu siteleri yapamaz haliyle de eleştiremiyolarda. tamam özlük sorunlarımız olabilir ama bu bizleri esas işimizden uzaklaştırmamalı.

bilgin5255' Alıntı:
hocam forum sakinleri o kadar boş konularla uğraşıyoki forum esas amacını kaybetmek üzere. bi bahçe hortumu konusuna 43 sayfa yorum yazılıyorken, kendi işimizle ilgili konularda paylaşımlarda bulunmuyoruz bence yazacak bişeyleri yok. eminim ki şu forumdakilerin %80 i bu siteleri yapamaz haliyle de eleştiremiyolarda. tamam özlük sorunlarımız olabilir ama bu bizleri esas işimizden uzaklaştırmamalı.
yorum yok :-(

bilgin5255' Alıntı:

Aynen katılıyorum Sayın Hocam,

Bu arada elinize sağlık.

Hocam gözün yorulmasının sebebi 4 bölümünde akıyor (hareketli) olması. Sadece orta kısımdaki 'slider' kalsın bence diğerlerine 'devamı' gibi bir düğme ekleyerek halledin. Sonuç olarak ellerinize sağlık, çok güzel olmuş.

KIRKÖYü hep duyardım ve merak etmiştim fakat hiç görmemiştim bu sayede gidip görmüş kadar olduk...

http://www.egerlialoren.com

yanlış anlaşılmasın siteyi ben yapmadım ama bu da biizim köyümüzdür bir ziyaret edin istedim.. :)

aktasankara' Alıntı:
KIRKÖYü hep duyardım ve merak etmiştim fakat hiç görmemiştim bu sayede gidip görmüş kadar olduk...

http://www.egerlialoren.com

yanlış anlaşılmasın siteyi ben yapmadım ama bu da biizim köyümüzdür bir ziyaret edin istedim.. :)

evet, bu site de güzelmiş... ben uygun bir tasarımı kendime göre düzenleyip kodlamasını da tamamen kendim yapmayı tercih ediyorum. Bu sayede veritabanına ve yönetim paneline tamamen hükmediyorum ve hatalarını kolayca yakalıyorum.

noktanet' Alıntı:
elinize sağlık ama bi tasarımcı ile birlikte çalışmanızı tavsiye ederim.

İyi bir tasarımcı bulamadım. Bundan daha iyisini getirmiyorlar ve bir ton para talep ediyorlar. Teklifiniz varsa değerlendirmeye açığım...

ikinci site statik siteden ne farkı var, bence aspx ile yapmanıza gerek yoktu.

hocam köy sitesinde duyurular olsun, diğer haberler olsun aynı sayfada üç tane kayan yazı formatı çok olmamış mı? hani bana göre çok hareketli geldi.

ayrıca muhtar amca da artistlere taş çıkartır ;) sitenin ağırlık merkezi muhtarımız fotosunda gizli :) ellerine sağlık çok güzel olmuş hocam..

hocam bu siteleri ticari amaçlamı yapıyorsunuz yoksa zevk içinmi, bir sakıncası oluyormu acaba yasal yönden merak ediyorumda, bende sizin gibi birşeyler yapma heveslisiyim...

nebiyan55' Alıntı:
köy sitesi güzel ama diğerini hiç beğenmedim.gözü çok fazla yoruyor
köy sitesi güzel ama
..banner daha hoş olabilir
..çok kayan yazı var sanki
..diğer sitenin ise arka planı kesinlikle değişmeli.

dengem' Alıntı:
hocam köy sitesinde duyurular olsun, diğer haberler olsun aynı sayfada üç tane kayan yazı formatı çok olmamış mı? hani bana göre çok hareketli geldi.

Hocam öyle istediler öyle yaptık. bence de çok fazla :D

Muhtar da çok elit bir insan. Sitede konuşmaları ve şiirleri mevcut. hayran kalırsınız... Oğlu da benim arkadaşım. Çok düzgün karakterli insanlar. Tam Ankara Seymenleri...

rujdia' Alıntı:
hocam bu siteleri ticari amaçlamı yapıyorsunuz yoksa zevk içinmi, bir sakıncası oluyormu acaba yasal yönden merak ediyorumda, bende sizin gibi birşeyler yapma heveslisiyim...

bilgim yok hocam...

wswswq' Alıntı:
ikinci site statik siteden ne farkı var, bence aspx ile yapmanıza gerek yoktu.

Hocam site sahipleri sitedeki tüm yazıları istedikleri gibi değiştiriyorlar. Ayrıca ürünlerini ekleyip fiyatlarını değiştirebiliyorlar. Sınırsız foto ekleyip silebiliyorlar. İstedikleri kadar kategori ekleyebiliyorlar. Ayrıca kampanya afişlerini anasayfada yayınlayabiliyorlar. Sayfanın tüm meta bilgilerini değiştirebiliyorlar vs.....

BBNET
Geri