asp (0x80004005) hatası !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vkurtcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

vkurtcu

Site Gezgini
HTTP 500.100 - İç Sunucu Hatası - ASP hatası
Internet Information Services

Microsoft JET Database Engine (0x80004005) belirtilmemiş hata
/asp/veritabani.asp, line 4

Tarayıcı Tipi:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; GTB6; .NET CLR 2.0.50727; OfficeLiveConnector.1.3; OfficeLivePatch.0.0)

arkadaşlar ie8 kullanıyorum(bilmiyorum bi etkisi varmı)
bir klasör içerinde veritabani.asp ve vt2.mdb diye iki dosya var klasöre yazma izinleri verdim sağ tıklayıp güvenlik sekmesin kullanıcı tanımlayıp tüm izinleri verdim hatta everyone diye kullanıcı oluşturup ona da bütün izinleri verdim ama bir türlü bu hatadan kurtulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

Re: asp bilen arkadaşlar lütfen yardım

bu şekilde yaptınız değil mi izinleri?

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    39.6 KB · Görüntüleme: 3,180

veritabani.asp, dosyasının 4. satırını veya tüm kodları yazarsanız hatanın sebebi hakkında daha sağlıklı yorumlar yapılır

<%
dim baglan
set baglan = server.createobject("adodb.connection")
baglan.open "provider=microsoft.jet.oledb.4.0;data source="&server.mappath("vt2.mdb")
%>

arkadaşlar sayfa kodları sadece bunlar ama olmuyor

izinlerin hepsini yaptım hocam internettede aradım ama bu sorunun çözümünü bulamadım ie 8 kuru olduğu için olabilirmi

vtyi göremiyor sanırım , udf dosyası oluşturup pathı o şekilde tanımlamaya çalışsanız daha iyi olur

arkadaşlar sorunu çözdüm bütün izinler ve paylaşıma açma falan yapıldıktan sonra başlat /çalıştır/temp
orada boş bir alana sağ tıklıyoruz özellikler ve güvenlik sekmesi orada users internet konuk hesabı var oraya tüm izinlere tamam diyoruzve sorun çözülüyo
inşallah işinize yarar
ilginiz için teşekürler kolay gelsin...

BBNET
Geri