arkadaşlar yaptığım sitede aynı anda enfazla 8 dosya birden yükleme yapabiliyor. bunu localhost ta denediğimde server limitini kendim ayarladığım için bi sıkıntı yok 8 dosyayı birden yükleyip resize edebililirve databasede yazıyor. fakat bunu servera yüklediğimde server limitler 4mb kadar izin veriyor. burada kişi en fazla 8 dosya yükleyeceği için dosya başına 4mb desek en fazla 32 mb lık dosya göndermiş olacak haliyle server hata veriyor. hosting şirketini aradığımda en fazla 8 mb yapabiliriz dedi ve daha fazla yapamayız dedi.
biraz araştırma yaptığımda bu durumlarda asp de chunk methodu varmış gönderilen dosyaları parçalayıp birleştirebiliryormuş bunu kullanarak serverın limitine takılmadan işlemi halledebiliyoruz. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. veya bu işlemi farklı bir yoldan yapabilirmiyim.
biraz araştırma yaptığımda bu durumlarda asp de chunk methodu varmış gönderilen dosyaları parçalayıp birleştirebiliryormuş bunu kullanarak serverın limitine takılmadan işlemi halledebiliyoruz. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. veya bu işlemi farklı bir yoldan yapabilirmiyim.