Aslanımızın Rakibi..... Shalke 04.... Daha ne olsun

Kodla Büyü

agd85

Süper Üye
Süper Üye
Tüm Gslilere hayırlı olsun kuramız. Yanlız Fatih hocadaki kura şansı da hiç bir teknik direktör yoktur adam ballı kuralar çekiyor. Yolumuz açık olsun inşallah eleyebiliriz. Şimdiden başarılar aslanım...

Shalke de GS'yi istiyordu, herkese gönlüne göre vermişler desenize :)
Türk takımlarının en çok zorlandığı takımlar hızlı oynayanlar, neyse ki Shalke yavaş oynuyor, ama oynuyor :?

valla benimden gönlümden shalke geçiyodu hayırlı olsun umarım eleriz elersek tutmayın bizi :)

Valla listeyi ilk gördüğümüzde eşim Shalke çıkarsa çok iyi demişti. Ben diğerlerini az çok biliyorum ama shalke hakkında pek fikrim yok takip edemiyorum.
İnşallah iyidir.Sanırım diğerlerine göre eleme şansımızın en yüksek olduğu takım

Barcelona gelse de elerdik :lol: Neyse önce Schalke'yi eleriz sonra diğerlerini :tr: :+1:

Schalke 04 çıkınca bizim adamın gülmesi... iyi malzeme çıkar bu gülüşten...

Ekli dosyalar

• gs.jpg
    gs.jpg
    43.5 KB · Görüntüleme: 538
sonuçta büyük takım bence 16daki 1-2 takım çok güçlü diğerleri de standardın üstünde takımlar

alman takımları teklemeden oynar 90 dakikayı... bence zor maç olacak... elbette bazı çok daha zor olan takımlardan iyi ama juventus olmasını tercih ederdim bende...

shalke liginde lider münihi 17 puan gerisinde 7. sırada arkadaşlar:))) en son evinde freiburg'a 3-1 yenildi. iyi sezon geçirmiyorlar. şampiyonlar liginde de şanslı gruptaydılar. arsenalin kötü dönemine denk geldiler. arsenali deplasmanda yendikleri için montpellier'i yenmeden gruptan lider çıktılar...
bence çok şanslı kura...
1. torbada elenebilecek en kolay 2 takımdan biriydi bence...
şimdiden çeyrek finaldeki rakibimizi düşünmeye başladım:)))
darısı fenerin başına inşallah onlar da kolay bir rakip çekerler...

>Daha ne olsun. diğer tüm takımlar shalke ve bizden çok daha iyi takımlar. Hatta ikinci torbada bile çok daha iyi takımlar vardı...

Schalke ayarsız bi takım. Gününde olursa Dortmund u deplasmanda bile yener. O yüzden çok kolay değil. Ama yenmek de imkansız değil.

BBNET
Geri