ahmetismet' Alıntı:Bıyığına kurban...
Bu yapılanlara normal mi diyorsun yani hocam? Biz yapalım bu üçkağıtları demiyoruz, kimse yapmasın diyoruz.hakanotuken' Alıntı:Bu memleket adam olmaz böyle geldi böyle gider, burada torpili eleştiren karsı gorusteki arkadaslar kendi iktidarlarının bunu yapmayacağını taahhüt edebileceğini sanmıyorum. Hepsi aynı ve hepsi torpilci. Kızacak birsey yok artık bu hayatın gercegi oldu. Birde bıyık olayı var tam tersi olsaydı eğer bu adam bu biyikla is bulamaz hatta isten bile atilabilirdi tıpkı başörtülü müslümanlar gibi... Not: Müslüman derken yanlış mana çıkmasın başörtüsü imanın şartı değil ama imansizlar malesef tahammül edemiyor.
Yazımdan bu anlamı mı çıkardın hocam. Keske olmasa herkes insan olduğu icin deger görse diyorum ama malesef olmuyor diyorum.uurerol' Alıntı:Bu yapılanlara normal mi diyorsun yani hocam? Biz yapalım bu üçkağıtları demiyoruz, kimse yapmasın diyoruz.hakanotuken' Alıntı:Bu memleket adam olmaz böyle geldi böyle gider, burada torpili eleştiren karsı gorusteki arkadaslar kendi iktidarlarının bunu yapmayacağını taahhüt edebileceğini sanmıyorum. Hepsi aynı ve hepsi torpilci. Kızacak birsey yok artık bu hayatın gercegi oldu. Birde bıyık olayı var tam tersi olsaydı eğer bu adam bu biyikla is bulamaz hatta isten bile atilabilirdi tıpkı başörtülü müslümanlar gibi... Not: Müslüman derken yanlış mana çıkmasın başörtüsü imanın şartı değil ama imansizlar malesef tahammül edemiyor.
"Kızacak birsey yok" demişsin hocam, bundan başka ne anlaşılabilir?hakanotuken' Alıntı:Yazımdan bu anlamı mı çıkardın hocam. Keske olmasa herkes insan olduğu icin deger görse diyorum ama malesef olmuyor diyorum.uurerol' Alıntı:Bu yapılanlara normal mi diyorsun yani hocam? Biz yapalım bu üçkağıtları demiyoruz, kimse yapmasın diyoruz.hakanotuken' Alıntı:Bu memleket adam olmaz böyle geldi böyle gider, burada torpili eleştiren karsı gorusteki arkadaslar kendi iktidarlarının bunu yapmayacağını taahhüt edebileceğini sanmıyorum. Hepsi aynı ve hepsi torpilci. Kızacak birsey yok artık bu hayatın gercegi oldu. Birde bıyık olayı var tam tersi olsaydı eğer bu adam bu biyikla is bulamaz hatta isten bile atilabilirdi tıpkı başörtülü müslümanlar gibi... Not: Müslüman derken yanlış mana çıkmasın başörtüsü imanın şartı değil ama imansizlar malesef tahammül edemiyor.
'VEKİLİN HABERİ YOK''
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, atamanın AK Parti’li Bilal Uçar’ın haberi olmadan yapıldığını savunarak şöyle dedi:
"Mustafa Uçar, değerli ve kıymetli bir arkadaşımız. Pamukkale önemli bir yer. Buraya güvendiğimiz ve sağlam biri gerekiyordu. Pamukkale’de görev yapmak kolay değil, gece gündüz demeden çalışacak ve ağır bir konumu var. Mustafa Uçar’ın bizden talebi olmadı. Biz kendisini çağırıp, görevi kabul etmesini istedik. Milletvekilimiz Bilal Uçar’ın atamadan haberi bile olmadı."
ahmetismet' Alıntı:Bıyığına kurban...