Asla torpil yok(!)

Kodla Büyü
Asla torpil yok :!: . Vatandaş yakın zamana cami imamı iken birden yükselişe geçmiş. Gittiği her kurumda ne kadar üstün başarı gösteriyorsa sürekli daha yağlı koltuklara geçmeye başlamış.

ahmetismet' Alıntı:
Bıyığına kurban...

Aynen bıyığa bakınca zaten yolunun açıl olduğu belli oluyor, başbakanlığa kadar yolu var gibi geldi bana...

Ben de gece gündüz kara kara norm fazlası olarak ne yapsam ne etsem, resen atarlar mı nereye gitsem, ne etsem diye düşünüp duruyorum. İşi ben bilmiyor muşuyum onu anladım. :scared:

Arkandayız, hep destek tam destek :-1:

Bu memleket adam olmaz böyle geldi böyle gider, burada torpili eleştiren karsı gorusteki arkadaslar kendi iktidarlarının bunu yapmayacağını taahhüt edebileceğini sanmıyorum. Hepsi aynı ve hepsi torpilci. Kızacak birsey yok artık bu hayatın gercegi oldu. Birde bıyık olayı var tam tersi olsaydı eğer bu adam bu biyikla is bulamaz hatta isten bile atilabilirdi tıpkı başörtülü müslümanlar gibi... Not: Müslüman derken yanlış mana çıkmasın başörtüsü imanın şartı değil ama imansizlar malesef tahammül edemiyor.

hakanotuken' Alıntı:
Bu memleket adam olmaz böyle geldi böyle gider, burada torpili eleştiren karsı gorusteki arkadaslar kendi iktidarlarının bunu yapmayacağını taahhüt edebileceğini sanmıyorum. Hepsi aynı ve hepsi torpilci. Kızacak birsey yok artık bu hayatın gercegi oldu. Birde bıyık olayı var tam tersi olsaydı eğer bu adam bu biyikla is bulamaz hatta isten bile atilabilirdi tıpkı başörtülü müslümanlar gibi... Not: Müslüman derken yanlış mana çıkmasın başörtüsü imanın şartı değil ama imansizlar malesef tahammül edemiyor.
Bu yapılanlara normal mi diyorsun yani hocam? Biz yapalım bu üçkağıtları demiyoruz, kimse yapmasın diyoruz.

uurerol' Alıntı:
hakanotuken' Alıntı:
Bu yapılanlara normal mi diyorsun yani hocam? Biz yapalım bu üçkağıtları demiyoruz, kimse yapmasın diyoruz.
Yazımdan bu anlamı mı çıkardın hocam. Keske olmasa herkes insan olduğu icin deger görse diyorum ama malesef olmuyor diyorum.

hakanotuken' Alıntı:
uurerol' Alıntı:
hakanotuken' Alıntı:
Yazımdan bu anlamı mı çıkardın hocam. Keske olmasa herkes insan olduğu icin deger görse diyorum ama malesef olmuyor diyorum.
"Kızacak birsey yok" demişsin hocam, bundan başka ne anlaşılabilir?
Ben hala kızıyorum, kabullenemiyorum. Ayrıca şu var ki kimse bu kadar muhalefetsiz bir şekilde iktidar olmamıştı son yıllarda, dolayısıyla kimse bu kadar gemi azıya almamıştı.

'VEKİLİN HABERİ YOK''

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, atamanın AK Parti’li Bilal Uçar’ın haberi olmadan yapıldığını savunarak şöyle dedi:

"Mustafa Uçar, değerli ve kıymetli bir arkadaşımız. Pamukkale önemli bir yer. Buraya güvendiğimiz ve sağlam biri gerekiyordu. Pamukkale’de görev yapmak kolay değil, gece gündüz demeden çalışacak ve ağır bir konumu var. Mustafa Uçar’ın bizden talebi olmadı. Biz kendisini çağırıp, görevi kabul etmesini istedik. Milletvekilimiz Bilal Uçar’ın atamadan haberi bile olmadı."

nerden haberi olacak kardeşinden koca vekilin.
badem bıyık meselesinde takıldığım nokta var: kişi köse ise nolacak :mrgreen:

Bıyık kişiye kalmış karışamayız ama ilginç olan badem bıyıkların hızla yükselirken çengel bıyıkların sürekli haksızca aşağılara itilmesi. Adamları bıyıkları çengel diye Pkk ile savaşmaktan bile alıkoydular..

kariyer basamaklarında ancak bu kadar hızlı yüksel-inebilir.

imam-özel idare memuru-özel idare müdürü-Ören Yerleri Kültür Turizm İşletme Müdürlüğü

Adaletiniz batsın.

Kemal sunalın Belediye başkanı olduğu bir filmi vardı. Filmin yarısında dışarıya çıkıp baktığında oğlu ve damadının ne kadar yol aldığını görmüştü. Aslında evet Millet vekilinin doğrudan müdahelesi gerçekten de yoktur. Ama güneşi görmese de sıcağını hissetmiş belli ki. Hakkımdan yedi ise haram olsun, Yeni işi de hayırlı olsun :)

BBNET
Geri