arkadaşlar teknik öğretmenim 08/12/2010'da 8/1 olarak atandım. stajyerliğimin bitmesine 1 hafta kala (01/12/2011 tarihinde) askere gittim. stajyerliğimi dondurdular bu 1 hafta yüzünden :x neyse kısa dönem yaptım ve haziranda gelip hemen göreve başladım. ve geldikten 1 hafta sonra stajyerliğim kalktı. buraya kadar tamam..
fakat kademe ilerlememi yapmadılar ve oyaladılar sürekli. halen de peşinde koşmasam kimsenin umrunda değil. ben de dilekçe vermeye karar verdim. bu durumda;
1- özlük modülümdeki aşağıdaki hizmet sürelerinden hangisi esas alınacak?
2- bundan sonraki terfi tarihlerimin de erteleneceği şeklinde yorum yapanlar var bu doğru mudur?
3- eğer memuriyete esas olan geçerliyse 08/12/2012 tarihinde toplam 2 kademe almış ve 8/3'e yükselmiş olmalıyım doğru mudur?
Memuriyete Esas : 1 Yıl 11 Ay 8 Gun
Emekliliğe Esas: 1 Yıl 5 Ay 7 Gun (askerlik sebebiyle 6 ay geride)
Öğretmenliğe Esas: 1 Yıl 5 Ay 7 Gun (askerlik sebebiyle 6 ay geride)
teşekkürler..
fakat kademe ilerlememi yapmadılar ve oyaladılar sürekli. halen de peşinde koşmasam kimsenin umrunda değil. ben de dilekçe vermeye karar verdim. bu durumda;
1- özlük modülümdeki aşağıdaki hizmet sürelerinden hangisi esas alınacak?
2- bundan sonraki terfi tarihlerimin de erteleneceği şeklinde yorum yapanlar var bu doğru mudur?
3- eğer memuriyete esas olan geçerliyse 08/12/2012 tarihinde toplam 2 kademe almış ve 8/3'e yükselmiş olmalıyım doğru mudur?
Memuriyete Esas : 1 Yıl 11 Ay 8 Gun
Emekliliğe Esas: 1 Yıl 5 Ay 7 Gun (askerlik sebebiyle 6 ay geride)
Öğretmenliğe Esas: 1 Yıl 5 Ay 7 Gun (askerlik sebebiyle 6 ay geride)
teşekkürler..