Asker Öğretmen Terhis İşlemleri

Kodla Büyü

g.cetin.66

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar asker öğretmenler yarın bitiyor fakat sıkıntı ilden ile değişiyor sanırım bazı iller asker öğretmenleri direk göreve başlatırken bazılarıda yok bilmem nerden emir gelmedi yazı gelmedi diye terhis belgesini uzattıkça uzatacaklarmış en basıtınden kars , e böyle olursa maas falan gec alacaz bu ay erken yapılıyor bılıyorsunuz bırısı bana diyebilirmi yada gönderebilirmi bu terhıs belgesi nedir matbu halı nedır en azından adamlara maıl atayım

hocam askerlik yaptığınız yerden terhis belgenizi alıyorsunuz okulunuza göreve başlama dilekçesiyle veriyorsunuz

ya varya şimdi ağzım dolusu küfür etmek zorunda kalacam bu adamlara vallaha sabah dokuzdan beridir derdimi anlatmaya çalışıyorum bu heriflere yaw
hocam onuda dedim askerlik şubesine bile yönlendiler bu adamlar askerlik subesı de
dıyorkı hocam bağlı bulunduğunuz mıllı egıtıme dıyeceksınız onlar hemen hazırlayacaklar bı nüshası sızde kalacak bırınıde bıze gönderecekler dıyor

hocam ben asker öğretmenlik yaparken askerlik yaptığım yerin il milli eğitimden almıştım teskereyi... il milli eğitimin vermesi lazım değişmediyse

merakla bekliyorum hocam aksam 5 e kadar yolu var yoksa bı cinnete bakar aksam bınerım otobüse sabah ordayım

hocam bende asker öğretmenim ili aradım bana dediki ilçe milli eğitim bakıyor terhis işlerine bende tertipler konuştum face üzerinden onun terhis belgesini doldurmuşlardı...bende ondan aldım maille kurumuma yolladım onlarda doldurup ilçede onaylayacak...Sorun kalkacak ortadan böylece...eğer bulamazsan ben sana boş halini maille atayım hocam...

g.cetin.66' Alıntı:
Arkadaşlar asker öğretmenler yarın bitiyor fakat sıkıntı ilden ile değişiyor sanırım bazı iller asker öğretmenleri direk göreve başlatırken bazılarıda yok bilmem nerden emir gelmedi yazı gelmedi diye terhis belgesini uzattıkça uzatacaklarmış en basıtınden kars , e böyle olursa maas falan gec alacaz bu ay erken yapılıyor bılıyorsunuz bırısı bana diyebilirmi yada gönderebilirmi bu terhıs belgesi nedir matbu halı nedır en azından adamlara maıl atayım
İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gidip oradan terhis belgenizi alacaksınız. Sanırım 3 tane düzenlenip 2 tanesi size verilen bu belgelerden 1 tanesini kadronuzun bulunduğu okula dilekçe ile teslim ettiğinizde o okuldaki görevinize aynı gün başlamış oluyorsunuz. Göreve başlama yazısını özlük bölümüne götürdüğünüzde onlar da sizden bir dilekçe isteyebilir.
Geçen sene bu işleri 17 saati yolda geçmek üzere yaklaşık 2 iş günü içerisinde tamamlamıştım. 8)
Eğer Temmuz maaşını (benim gibi) tam almışsanız fazla kısmını en kısa sürede geri ödemeyi unutmayın. :)

arkadaşlar bu terhis olduktan sonra alınan yolluk için bir işlem yapmaya gerek varmı bir bilginiz varmı...bu sene teskere alacak olanlar birşey yaptınız mı...

fatih22222' Alıntı:
arkadaşlar bu terhis olduktan sonra alınan yolluk için bir işlem yapmaya gerek varmı bir bilginiz varmı...bu sene teskere alacak olanlar birşey yaptınız mı...
Alınacak olan ücretin hesaplatılması gerekebilir. 8) Okul idarenizle bir konuşun isterseniz . 8)

BBNET
Geri