Arkadaşlar Asc TimeTables programını kullanmayı bilen var mı? Varsa bana sınıf birleştirme konusunda yardımcı olabilir mi
Tam olarak ne yapmaya çalışıyorsunuz?Arkadaşlar Asc TimeTables programını kullanmayı bilen var mı? Varsa bana sınıf birleştirme konusunda yardımcı olabilir mi
hocam bugün yaptım ben sorun yaşamadım. Şöyle; öğremene ders tanımladığımız ekranda sınıf seçerken hemen aynı alanın sağında birleşik sınıflar diye bir yer var oradan birden fazla sınıf aynı öğretmene verilebiliyor.
Peki program oturdu mu Hocam kaç öğretmeniniz var kaç saat ders var günde kaç saat ders verdiniz mantıken birleşse bile 1 öğrenci o 29 dersi de almak zorunda oluyor nasıl oturabilir ki imkanı yok
hocam buraya baktım. Cracki çalışmıyor.buraya yazana kadar amcaya sorsanız....
aSc TimeTables İndir - Full v2024.24.1 Türkçe
aSc TimeTables 2023 Full indir, en gelişmiş ders yazılımı programı aSc TimeTables 2023 tam versiyon kurulum aSc TimeTableswww.fullprogramlarindir.net
ben bir sorun göremedim antivirüs silmiştir.hocam buraya baktım. Cracki çalışmıyor.
2023 versiyonu bana da lazım, 2024 versiyonunda eski kayıtlı dosyalarımızı açamadık.arkadaşlar iyi akşamlar. Bu programın 2023 sürümü lazım. cracli olanından. Var olan paylaşabilir mi? veya link verebilir mi?