Asansör kartını arduino ile okut(a)mamak

Kodla Büyü

volkant50

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar okulumda asansör kartı eksiğimiz var. Bende Rifd ile arduino dan kart çoğaltmayı deniyorum. Yazdığım kodda arduino rifd kartını okuyo değer gösteriyo fakat asansör kartı olarak kullanılan kartı denediğimde değerini okumuyor hiçbir tepki vermiyo serial ekran. ne yapmam lazım nerede bi eksiğim var bir türlü okutup değeri öğrenemedim...

Merhaba arkadaşlar okulumda asansör kartı eksiğimiz var. Bende Rifd ile arduino dan kart çoğaltmayı deniyorum. Yazdığım kodda arduino rifd kartını okuyo değer gösteriyo fakat asansör kartı olarak kullanılan kartı denediğimde değerini okumuyor hiçbir tepki vermiyo serial ekran. ne yapmam lazım nerede bi eksiğim var bir türlü okutup değeri öğrenemedim...
Hocam Arudino RFID modülü 13.56 Mhz kartları okuyor. O kartların frekans 125 Khz olması lazım. Görev yaptığım bir okul için kendim kart okuma ve yazma yapabilen çin üretimi cihazdan aldım. 125 Khz boş kartlardan aldım. Müdür yardımcısındaki kartı kopyaladım. 20-30 öğretmene bu kopyaladığım kartları dağıttım. Asansörde sorunsuz kullanıyorlar.

ilksms
Geri