Hocam 50 yılda olur..FM bu deli eder adamı..Bende aynı dertten müzdaribimserdemir' Alıntı:30 yıllık menajerlik kariyeri mi olur leynnn. Aynı süreçte oyunu programlamaya uğraşsam fm 2014 ü ben çıkartacaktım :roll: Ama yine kurdum oynuyorum. Tedavi olmam lazım...
cakkoyun' Alıntı:arkadaşlar artık oyun oynamıyorum. sanki zamanım boşa geçiyomuş gibi geliyo. bi oturuyosun 6 7 saat başından kalkmıyosun. ömründen gidiyo. siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
:lol: hocam adıma stadyum bile yaptılar, oynanmaz mı şimdi bu oyun.serdemir' Alıntı:30 yıllık menajerlik kariyeri mi olur leynnn. Aynı süreçte oyunu programlamaya uğraşsam fm 2014 ü ben çıkartacaktım :roll: Ama yine kurdum oynuyorum. Tedavi olmam lazım...
aynen katılıyorum.cakkoyun' Alıntı:arkadaşlar artık oyun oynamıyorum. sanki zamanım boşa geçiyomuş gibi geliyo. bi oturuyosun 6 7 saat başından kalkmıyosun. ömründen gidiyo. siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
bende sizdenim 1999tan beri her sene yeni çıkanını alıp oynuyorum. farklı tazlarda çok oynuyordum ama hepsinden kurturdum ama fmden kurtulamadımvolkan151' Alıntı:Hocam 50 yılda olur..FM bu deli eder adamı..Bende aynı dertten müzdaribimserdemir' Alıntı:30 yıllık menajerlik kariyeri mi olur leynnn. Aynı süreçte oyunu programlamaya uğraşsam fm 2014 ü ben çıkartacaktım :roll: Ama yine kurdum oynuyorum. Tedavi olmam lazım...
Aynen, ancak onlayn oyun oynamaya başlarsak o zaman iş yaş.soouuk' Alıntı:Ben oyun bağımlılığını çok tehlikeli birşey olarak görmüyorum.Hayatımda sabahlara kadar oyun oynadığım zamanlarda oldu,aylardır hiç oyun oynayamadığım zamanlarda.Yapacak önemli işlerim olduğunda,oyun oynamak aklıma bile gelmiyor ama boş vakitlerimde iyi vakit geçirebiliyorum oyunlarla.