Artık formatör değilim...:)

Kodla Büyü

bilisimcomu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
evet artık formatör değilim...myardımcısı ben gelmeden aradı beni ben de olmak istemediğimi söyledim...şu durumda en az 18 saat dersim olacak...5lerde 4 şube imiş ne olacak bilemiyorum...inşallah hakkımızda hayırlısı olur...şu formatörlüğe sığınmayın arkdaşlar artık lütfen...

bende 13 saat ve 5. sınıflardan gelecek seçmeliler olacak ne olursa artık 22 23 gireceğim dersime sonra onlar sağ ben selamet :mrgreen:

Bende olmayacağıma dair müdürle konuştum 5'ler hariç 9 saat dersim var. 5'lerde açılırsa, 6 saatte ordan gelecek maaş karşılığını doldurmuş olurum.

bilisimcomu' Alıntı:
evet artık formatör değilim...myardımcısı ben gelmeden aradı beni ben de olmak istemediğimi söyledim...şu durumda en az 18 saat dersim olacak...5lerde 4 şube imiş ne olacak bilemiyorum...inşallah hakkımızda hayırlısı olur...şu formatörlüğe sığınmayın arkdaşlar artık lütfen...

çok sevdiğimizden yapmıyoruz dostum şu evin kredi borcu bitsin hele

ben de formatör değilim zaten ama 5 lere çok umut bağlayamıyorum artık. 4 saatten fazla giremezsin dedi m. yardımcısı.. seçmeli ders saatleri dışında giremediğimiz için, aynı kulüp rehberlik gibi..
ama emin değilim belki yanlış biliyordur

hayırlı olsun formatör olmadığınıza sevindim

arkadaşlar herkes kendine göre değerlendiriyor tamam formatörlük yapmayalım da burdur gibi küçük bir il merkezinde 8 öğretmen norm fazlasıyız. okulum ilkokul oldu 3 saat dersim var. il içi sıra tayini çıkmadı. en büyük okullardan biri ortaokul oldu orada da müdür ders seçmiyormuş. seçmiyor dediğim sıfır saat. 2 arkadaşım bu şekilde mağdur. hepimiz aile geçindiriyoruz. formatörlük bazıları için tek seçenekte olabiliyor.

En güzeli sınıf öğretmeni olmakmış. Bir tek sınıftan sorumlusun. Ah ah ne öğrenciler yetiştirirdim be. NE yapalım kısmetimiz böyleymiş.

pc555' Alıntı:
bilisimcomu' Alıntı:

:+1:

beyazgolge' Alıntı:
maaş karşılığınız doluyorsa sıkıntı yok zaten hayırlı olsun
dolmuyorsa sıkıntı var o zaman. mesela ben. maaş karşılığı dolmayınca tekn. tasarım, müzik, resim verilir bir şekilde dolar diyordum. bu branşları da ilk atamada açmışlar. inşallah benimde tek seçeneğim formatörlük olmaz. 2 senedir epey yordu.

pc555' Alıntı:
bilisimcomu' Alıntı:

bende o saat ders var lab.yok ...nereye sığınalım...bilişimci sığınma evi felan olsa direk oraya giderim ama oda yok :puhaha:

formatör değilim diye sevindim ama hevesim kursağımda kaldı...:( bugün dediler ki milli eğitim sizi formatör olarak zorunlu görevlendirmiş dedi...15 saat de derse girmeliymişim bu sene değişmiş...25-26 maddelik yapmam gerekenler varmış yarın okuyacağım...dersimi doldurabildiğim halde nasıl oldu anlamadım???

Hocam bende i.ö.o ilk çalışacağım..daha önce çpl de idim.. şimdi ki okulumda dersim fuul doluyor ama not yok :-1: sınav yok :-1: ben ne yapacağım çocuklarla diye düşünüyorum... formatör olmayı bu yüzden düşünüyorum.. :? .hayırlısı olur inş..

inşallah hocam hayırlısı sizin için...belkide böylesi daha hayırlıdır ne diyelim...hakkımızda hayırlısı

Kendi okulumda sinif
ogretmeniyim.yine kendi
okulumda mud.yrd olarak
gorevlendirildigimde hizmetten
sayilir mi?
3.yilimi doldurup ilici tayin
isteyebilmek icin soruyorum

bu sene sadece lise de görev yapan bilişimciler formatör görevlendirmesi alacak diye duydum doğru mu?

bende formatör değilim. ilimizde yapılmıyor çünkü.
dersimde 5. sınıflar hariç 4 saat olacak gibi. 5 lerde de seçilmedi galiba.
hayırlısı bakalım. müzik derslerine girecem gibi. perşembe toplantı var okulda.

BBNET
Geri