"Armut Piş Ağzıma Düş" Kafası

Kodla Büyü

azizerkut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Herkese merhabalar, uzun zamandır dikkatimi çeken, şunu hazırlayan var mı? bunu yapan var mı? başlıklarından rahatsızlığımı dillendirmek için bu başlığı açma gereği duydum. Hepimiz öğretmeniz , üstelik BT öğretmeni bu tarz hazıra konma beklentileri beni rahatsız ediyor. Benim mantığıma göre bu tarz içerikleri hazırlayan ve paylaşmak isteyen kişi paylaşır zaten, özellikle birileri yapsın ben oradan alayım anlaşıyı bana yanlış geliyor. Belki çok eleştiri alacağım ama benle aynı düşüncede olan bir çok kişi olacağınıda düşünüyorum.

Son olarak foruma özel şu cümleyi bırakıyorum.

"Paylaşım isteme sen paylaş!"

Ben bu dediğinizi yıllık plan, zümre gibi konularda çok gereksiz buluyorum. Yıllardır öğretmen olan birisi planı yapıp, çıktı alıp siliyor mu acaba diye düşünüyorum her sene. Zümre de aynı şekilde. Bu zümre her sene en az sene başı, ortası ve sene sonu olmak üzere 3 kez yapılıyor. Bunları ve yıllık olarak saklamıyor mu bu arkadaşlar merak ediyorum. İlk kez yapılan birşey olur onun hakkında bilgi sahibi olmak isteyen tamam ister, bilgi alışverişi olur ama filanca dersin planı var mı? Sene başı zümre var mı türünden paylaşımlar ilginç geliyor bana da.
Mesela benim One drive içinde şu şekilde duruyor herşeyim.
com.android.chrome_20260208145249.webp

2012'den beri vardı yer açmak için 2015`e kadar sildim.

Hele hep isteyen ama basit bir konuda bile yardım etmeyenler var ki... Neyse.

Planlar, zümreler, sene sonu, sene başı evrakları, kulüpler, analizler, ders uygulamaları vs herşeyim yedekli durur.

Son düzenleme:
Bir şey lazım olduğunda ya da bir şeyi merak ettiğimde eğer vaktim varsa forumun ara kısmında arıyorum. Yoksa google'da arıyorum. Forumda olan bir konunun tekrar açılması bence gereksiz. Yıllaaaar önce burada paylaştığım sınavın cevaplarını isteyenlere cevabım, cevabını bilmediğiniz soruyu öğrenciye sormayın oldu. Bu yüzden paylaşım yapmayı bıraktım maalesef.

Bu sene bu isteklerin artmasının sebebi Maarif ile ilgili maddeler bence. Bunda bir sıkıntı görmüyorum çünkü bazılarımız maarif eğitimi almadı bazılarımız aldı ama ne olduğu net anlatılmadı ne olduğunu ne yapacağımızı tam olarak çözemediğimiz bir süreç içerisindeyiz. Kaldı ki bu forum da zaten bunun için var.

çok büyütmeyin, forum bunun için var, bazen paylaşırsınız bazen hazırı alırsınız. geçende birisi yz sor foruma niye soruyorsun yazmış. forum kültürü diye bişey var.

çok büyütmeyin, forum bunun için var, bazen paylaşırsınız bazen hazırı alırsınız. geçende birisi yz sor foruma niye soruyorsun yazmış. forum kültürü diye bişey var.
Haklısınız ama burda alış veriş dengesi olması lazım. Ben mesela her sene sınav sorularını paylaşırdım artik yapmiyorum

Son düzenleme:
Ben yapmam ama yapana da bişey demem. Çok ta yanlış değil bence. Emeği var sonuçta.
Geçen senenin planını, sınavını editlemeye üşeniyor millet. Bu kadar da değil yani

katılmıyorum. Elindeyse ve istiyorsan paylaşırsın kimse kafana silah dayamıyor burda. Dosyanı hazırla buraya at balık bilmezse hâlik bilir :)

ilksms
Geri