Arkadaşlar armut.com sitesinin çalışma sistemi nedir, nasıldır? Güvenilir midir? Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim. Ev taşımak istiyorum. Oradan teklif verenlere güvenebilir miyim?
Nakliye firması olup köklü olan firmaların hepsi berbat hocam daha hiç kurumsal görmedimBulunduğunuz ilden köklü firmalara taşıtın
Hocam sizin olay tam bir film olmuşBen yan binama gecerken netten buldum aradim dedim iste 2den 6. Kata çıkacak vinc lazim birde elemanlar Turk olsun suri vs istemiyorum fiyatta net olsun neyse konustuk tasinma günü geldi esyalari paketledi araca aldi yan binaya gecince önce benim vinc bozuldu disardan cagircaz 1000lira dedi 3sene önce be organize isler cocugu diyorsun ama bir yandan elin kolum bagli esya arabada hadi indir geri eski eve koy diyemezsin neyse hadi olsun bakak dedik sonra polis geldi denk mi geldi anlamadim bunun yanindakiler turkmen kazak vs mis ki ben ısrarla Turk olsun disardan gelme olmasin demisken
neyse polis aldi götürdü bunlari calisma izni yok diye is kaldimi ortada bir yandan vincci benim saatim doluyor ya taşıyın ya parami verin ben gidiyoruma bağladı gelde çıldırma sonra karakola gittim komsere anlattim yalvar yakar adamlari ver tasisinlar yine getireyim geriye ben kefilim diye iscileri aldim eve getirdim vinccinin naziyla tasidik neyse eve esyalari sonra demesin mi abi esya cokmus 1000 daha ver be organize isler cocugu bastan demedikmi bu fiyat diye neyse 500 veririm baska vermemle onuda hal ettik is bitimi kacaklari bi daha karakola goturdum velhasil nakliyecilerin en iyisi bile kötü cok iyi secmen lazim ben epey iyi yaad ediyorum aklima geldikce birde memleketi kars digorsa sakin ama sakin yanasma bildigin iki öküze yuklesen daha iyi ve zararsız tasir