Arkdaşlar canım çok sıkkın yardım lütfen

Kodla Büyü

delikatliyam

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Fatih Projesi yürütülen bir kurumda BT rehberliği yapıyorum. Kadrom kendi lisemde. Müdür yrd. ile tartıştık derslerimi 1 saat öğleden once 1 saat oğleden sonra olacak şekilde derslerimi bolmuş. İtiraz ettim tattıştık. İkinci dönem başka bir lisede görevlendirme isteyebilirmiyim? Sadece o liseye gideceğim kıendi lisemde bt rehberliği değil sadece derslere girip çıkmak istiyorum. Olabilir mi acaba

kendi okuluna dilekçe veer hocm.ilçeye / ile göndersinler...
bu arada sıkma canını...onlar geçici, biz kalıcıyız...

okulunda fatih projesi yoksa ayrıca ilde yada ilçede başka bir okul da fatih projesi yürütülen kadrolarda acık varsa il koordinatorunle ırtıbata gec ve anlas.

ama tercıh formunu okul uzerınden verme ya kendın gotur yada koordınatorune maıl at.

"-Kadrosunun bulunduğu okul haricinde başka bir okulda BT rehberliği için görevlendirilen
öğretmenler, kadrosunun bulunduğu okulda ders görevini yerine getirecek, görevlendirildiği
okulda sadece BT rehberliği görevini yürütecektir, bu okulda ayrıca ders görevi
verilmeyecektir."

Siz şimdi görevlendirildiğiniz okulda derse mi giriyorsunuz? Siz eğer başka bir okula görevlendirildiyseniz zaten kendi okulunuzda sadece derslere girip çıkmanız lazım, BT Rehberliği değil.

hocam siz btr görevini kadronuzun bulunduğu okulda mı yapıyorsunuz? eğer kadronuzun bulunduğu okuldan farklı bi okulda btr göreviniz varsa kendi okulunuzdaki derslerinizin en az güne gelecek şekilde ayarlanması gerekir.
"Kadrolarının bulunduğu okulda (eğer var ise) sadece branş derslerine gireceklerdir ve bu ders saatlerinde okulda bulunacaklardır. Kadrolarının bulunduğu okullardan; nöbet görevi dahil olmak üzere başka bir görev verilmeyecektir. Bu branş dersleri de (eğer var ise) kadrolarının bulunduğu okul idareleri tarafından tüm haftaya yayılmayacak, en az günde verilecek şekilde planlanacaktır."

yes_im' Alıntı:
"Kadrolarının bulunduğu okulda (eğer var ise) sadece branş derslerine gireceklerdir ve bu ders saatlerinde okulda bulunacaklardır. Kadrolarının bulunduğu okullardan; nöbet görevi dahil olmak üzere başka bir görev verilmeyecektir. Bu branş dersleri de (eğer var ise) kadrolarının bulunduğu okul idareleri tarafından tüm haftaya yayılmayacak, en az günde verilecek şekilde planlanacaktır."

hocam yazıyı aldığınız kaynağı paylaşabilirmisiniz . işime ikinci dönem yarar malum ders sayım az da.

2. dönem başka bir okul yazarsın kendi okulunda da derslere girip çıkarsın hocam

bazı müdür yar. gerrçekten bişeyden anladıkları yok bilişimcileri hazmedemiyorlar

Hocam probleminiz ne anlamadım. Kendi okulunuzda BT Rehber öğretmeniyseniz dersinizin hangi saatte olduğunun ne önemi var zaten tüm gün okuldasınız. Yok hayır başka okulda BT Rehberseniz kendi okulunuzda zaten ders programınızı toplu halde ayarlamak zorundalar müdür yardımcısının insiyatifine kalmış birşey değil

altintepebilisim' Alıntı:
Hocam probleminiz ne anlamadım. Kendi okulunuzda BT Rehber öğretmeniyseniz dersinizin hangi saatte olduğunun ne önemi var zaten tüm gün okuldasınız. Yok hayır başka okulda BT Rehberseniz kendi okulunuzda zaten ders programınızı toplu halde ayarlamak zorundalar müdür yardımcısının insiyatifine kalmış birşey değil
Hocama katılıyorum yazı aşağıdaki linkte mevcut
http://trabzon.meb.gov.tr/www/bbilisim- ... icerik/776

btr görev ve şartları belli müdür yada yardımcısı mırın kırın ederse çıktısını alın gözüne sokun da bilmeden konuşmasın

BBNET
Geri