ARKADASLAR LAPTOP TAVSİYENİZE İHTİYACIM VAR.

Kodla Büyü
nirvana almıştım arkadaşa fazla ısınma problemi vardı klavye üzeri aşırı ısınıyodu..dell de de teknik servis bakımından sorunlar var diye biliyorum.. Bana kalırsa kendine bir AZSUS bak derim.. Ayrıca Acer da aynı özlliklere yakın bir bilgisayarı vardı heralde 1463 kadv dahil fiyatı..

tavsiyem Acer... Asustan hiç memnum kalmadım. ayıca tanıdığım 2-3 arkadaşımın bilgisayarlarındada problem oldu.

BEN FUJİTSU SİEMENS KULLANIYORUM İKİ YILDIR.alman malı. cok memnunum. fiyat olarak da fujitsu uygun oluyor. tavsiye ederim.

maverick07' Alıntı:
tavsiyem Acer... Asustan hiç memnum kalmadım. ayıca tanıdığım 2-3 arkadaşımın bilgisayarlarındada problem oldu.
Arkadaşta Acer Aspire serisi aldı iki aya geçmeden bilgisayar kendi kendine açılışa bios şifresi koydu.. servise verdi bir ayda geldi bir de kullanıcı hatası dediler ve 90 ytl ücret aldılar.. Sanki biraz şans işi elektronik eşya..

Asus FZ 440 E/B yi öneririm. bir akrabam için araştırdım 20 gün önce aldı. eline ulaştı. iyi bir makine. çok memnunlar.

Ben de nirvana kullanıyorum.Kesinlikle önermem.Isınma sorunu çok fazla.Özelliklerin yuksek olmasına sakın aldanma...Hakkını veremedigi icin bir anlamı kalmıyor...

hocam benim fikrim dell al derim.bence en sağlam dell dir.arkadaşım ilşletmede çalışıyo bütün yöneticilerde dell marka notebooklar var.3-4 yıldır kullanıyollarmış arkdaşımda kullanıyo gayet mennun.ama ekonomik bişey diyosan toshiba a300 veya acer modelleri ile asus önerebilirim.
saygılar selamlar.

iki tercih arasında tabiki nirvana

Ama
1.Toshiba
2.HP
3.Siemens

seçeneklerinide bakmanı tavsiye ederim özelliği biraz düşük olsun toshiba olsun benim tercihim

arkadaşlar asus u keisnlikle öneririm...hiç bir sorun yaşamıyorum..maşallahı var banamısın demiyor...ben ank da oturuyorum iki yerde teknik servisi var...ne olursa olsun asus tan şaşmayın...

daha önce casper kullandım çok ısınıyo ve ses yapıyordu.sonra msi kullandım o iyiydi ama asus bi başkaymış.1 yıldır asus f3sc t7500 kullanıyorum.gerçekten çok memnunum.şimdiye kadar hç servislik işim olmadı o yüzden servis olayı nasıldır bilmiyorum.
asus :+1: :+1: :+1:

BBNET
Geri