G goldenmind Site Gezgini Mesajlar 94 2 Ekim 2012 #1 Arkadaşlar dizüstü bilgisayardan yazıcıya hangi yöntemle belge yollayabilirim.... Eğer mümkünse benim için çok güzel olacak.. Cevaplarınızı bekliyorum.. Teşekkür ederim... Ekli dosyalar diyagram.PNG 13.8 KB · Görüntüleme: 387
Arkadaşlar dizüstü bilgisayardan yazıcıya hangi yöntemle belge yollayabilirim.... Eğer mümkünse benim için çok güzel olacak.. Cevaplarınızı bekliyorum.. Teşekkür ederim...
A akyildiz41 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 839 2 Ekim 2012 #2 masaüstü bilgisayardan yazıcıyı paylaştır. daha sonra diz üstü bilgisayardan paylaşılan yazıcıyı kullanarak belgeyi yollayabilirsin hocam
masaüstü bilgisayardan yazıcıyı paylaştır. daha sonra diz üstü bilgisayardan paylaşılan yazıcıyı kullanarak belgeyi yollayabilirsin hocam
hgx2 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 871 2 Ekim 2012 #3 win7 kullanıyorsan görmeyebiliyor, masaüstü bilgisayara sabit ip ver win7 de ağ yazıcısı kısmına //masaüstü ip si/yazıcının adı yaz ve ekle
win7 kullanıyorsan görmeyebiliyor, masaüstü bilgisayara sabit ip ver win7 de ağ yazıcısı kısmına //masaüstü ip si/yazıcının adı yaz ve ekle