Arkadaşlar yeni bir araba aldım. Görüşleriniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan only61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
çok yakışıklı duruyor. kazasız belasız güzel günlerde kullanın.

gayet pırıl pırıl hocam yıllarca kafan rahat binersin inşaallah

garantiside devam ediyordur büyük ihtimal

g.cetin.66' Alıntı:
gayet pırıl pırıl hocam yıllarca kafan rahat binersin inşaallah

garantiside devam ediyordur büyük ihtimal

evet garantisi devam ediyor...yakıt çok ekonomik ortalama 23 kuruş....128 hp beygir gücü var...bagajın içi çok geniş...
konforlu ve gösterişli....izlenimlerim ve bilgilerim bunlar..ama daha çok şey öğrenmek istiyorum....bilen arkadaşlar varsa yorumlarını dört gözle bekliyorum.
bu arada herkese teşekkürler daha iyisi sizin olsun inşallah

Hayırlı olsun hocam araç çok güzel duruyor fiyatı km si modeli, Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin :)

Öncelikle hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin, dizel araçları hareket etmeden önce 30 sn ve durduktan sonra 30 sn bekleyip kontak kapatmakta fayda var bide arada bir kesintisiz uzun mesafe katetmekte en az 20 km faydalı olur diye biliyorum.

yol tutuşu ve frenleri çok zayıftır hocam, iyi kaçar ama hızlandıkça tehlikeli olmaya başlar

güzel araba hayırlı olsun. Sıfırına baktım 56 bin senin araç bir yaşında 45 bin ikinci eli baya zayıfmış

öncelikle hayırlı olsun hocam..
bu aracı kullandım hızlanması güzel fakat hız arttıkça güven vermiyor araç, parçaları pek sağlam gibi durmuyor.
bende o kadar para olsa golf ya da leon a bakardım

Bir mal aldıktan sonra değil almadan önce sorulur hocam. Aldıktan sonra herkes iyi der. Demezlersede canın sıkılır. Aldığın şeyden soğursun.

dost meclisinde kabul et
aracın hayırlı olsun sıfıra yakın araba biniyorsun kaza bela geçirmemiş bu +
ama bu araba hunday hocam eni sonu
bu paraya iki yaş daha eski corolla golf veya astra olabilirdi... bence
güle güle kazasız cezasız binesin

Herkese teşekkürler arkadaşlar ;
Araç ekonomik en büyük artısı bu...
Bu arabalarda hız yapılmaz onu biliyorum,
Velhasıl bu fiyata nerdeyse sıfír otomatik dizel aldık bunun
için mutluyum. saygılar.

Öncelikle kazasız belasız sürüşler dilerim.
Bu araç eminim güçük kardeşi accent gibi çok seridir.
Üstelik dizel ancak siz yine de temkinli olun çok gaza
yüklenmeyin.Hayırlı olsun.

Hocam öncelikle hayırlı olsun.Bana göre 45 bin paran varsa gider toyota,ford gibi kasaları sağlam dayanıklı araçlar alırım.Hundei dediğin araba tenekeden farksız Allah korusun güvenlik de çok önemli araba için.Sırf az yakıyor ekonomik ucuz diye de araba alınmaz bence.Önce güvenlik.

dostum hayırlı olsun
dıştan görünüşü çok güzel bir araç içi sürüşü gidişi nasıl onuda objektif bir şekilde değerlendirip bizimle paylaşırsın artık güvenlik için çarpışma testleri var sanırım canını sıkma fazla da sürat yapma

dndd' Alıntı:
dostum hayırlı olsun
dıştan görünüşü çok güzel bir araç içi sürüşü gidişi nasıl onuda objektif bir şekilde değerlendirip bizimle paylaşırsın artık güvenlik için çarpışma testleri var sanırım canını sıkma fazla da sürat yapma

sağol nurettin hocam :)
3 gündür kullanıyorum arabayı...gayet konforlu...gidişi çok güzel....fazla hız yapmıyorum zaten...120'den sonra her araç tehlikeli sonuçta bir vw,audi kasası değil...
kilometrede şehir içi, şehir dışı ve kullanmaya bağlı olarak 23-30 kuruş arası yakıyor..
donanım olarak çok donanımlı değil..ama var olan donanımlar bana yetiyor...mesela araçta sadece şoför koltuğunda airbag var, arka camlar otomatik değil,ön kol dayama yok, sunroof falan yok,ses sistemi çok güçlü değil ama usb girişi var çok kullanışlı,artık bu fiyata normal diyorum. bagaj ve iç hacmi çok geniş ama..
Bu arada evliyim o yüzden arabayı daha dikkatli kullanmam gerektiğinin farkındayım..Umarım ben dahil hiç kimse kazaya bulaşmaz..Herkese teşekkürler.

vay arkadaş aynı arabadan tekrar almışlar ama resimleri değiştirmemişler. plaka bile aynı...telefon açtım fırçaladım. insan biraz dikkat eder...

BBNET
Geri