Arkadaşlar tercihiniz hondamı toyotamı olurdu

Kodla Büyü

murat79

Site Gezgini
2014 Honda elegance smart lpg nin fiyatı ile Yeni Corolla 1.6 Touch Multidrive S lpg fiyatı hemen hemen aynı

tercihiniz hangisi olurdu, önerilerinizi yazarsanız sevinirim teşekkürler

ikisi arasından toyota ama ikiside o fiyatları haketmiyor bence. o paraya 2-3 yaşında az kmli temiz d sınıfı bişeyler bulunabilir

Honda derim. Daha karizma bence

Toyota Corolla 2014 önden carpısma testlerıne bı ınceleyın Hocam...

erhnhtms' Alıntı:
ikisi arasından toyota ama ikiside o fiyatları haketmiyor bence. o paraya 2-3 yaşında az kmli temiz d sınıfı bişeyler bulunabilir
bende aynı düşüncedeyim, fiyatları 10-15 abartılmış durumda. ama illa ikisinden biri alınacaksa tercihim bildiğim en sorunsuz araç olan HONDA dan yana olur

ben ikinci el epey bi süre Honda Civic baktım . içime sinen bi araç bulamadım. ...2010 model temiz Toyota Corolla buldum ve aldım , civicin tasarımını daha cok beğenmeme rağmen... bence tasarımı hangisi hoşuna gidiyorsa onu al hocam.

İkisinin de Verso, Corolla, Corona, Civic, CRV, HRV gibi değişik modellerine sahip olmuş biri olarak Honda derim. Her yönüyle bir gömlek üstündür.

Re: Ynt: Arkadaşlar tercihiniz hondamı toyotamı olurdu

Bende araba bakmaktayım. Fiestam var daha geniş ve konforlu bir araba bakıyorum. Focus corolla derken kendimi civice bakarken buldum bir tanede denedim. Şık karizmatik konforlu bir araç. ön konsol alışılmışın dışında. Bagaj hacmi de küçük birde lpg tüpüde eklenince baya küçülmüş. İkiside kaliteli ve sorunsuz araçlar. Tercihinizi öncelikleriniz belirleyecektir. Yorumlar ve izlenimlerin vardığım sonuç karizma ve konfor arıyorsan civic sağlamlık ve genişlik arıyorsan corolla

Sağlamlıkta , malzeme kalitesinde iki markada başabaş gidiyor.
Görsellikte Toyota daha ileride.
Motorda Honda daha fazla performans sergiliyor.
Öncelikli zevkiniz hangi tarafa ağır basıyorsa O'nu alın... :D

Honda Civic Hatcback Dizel

Güç : 120 PS
Tork : 300 Nm
Maksimum sürat (km/s) 207
Hızlanma 0-100 (km/s) 10.5
Şehir içi (lt/100 km) 4.1
Şehir dışı (lt/100 km) 3.5
Birleşik (lt/100 km) 3.7

Toyota Auris Hatchback Dizel

Güç : 90 PS
Tork : 205 Nm