Arkadaşlar Okul MebWeb te sorun mu var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rmntklz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

rmntklz

Site Gezgini
Okul sitesine haber ekleyeceğim, manşet resim yükleniyor sonra boş bir sayfa geliyor. Resim yüklemede sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı? (ie, choreme ve yandex te denendi.)

ben genel resim yüklemeye çalışıyorum. aynı anda 4-5ten fazla resim yüklemeye çalışırken aynı şey oluyor %100 tamamlanıyor ve sonunda yüklenmiyor. son 1 haftadır falan böyle...

ben de ne manşet resim ne de içerik bağlantısı ekleyemiyorum seç deyince eklemiyor. 2 gündür sorunlu benimkisi de

siz yine panele girmişsiniz.. bana 2 gündür IP değişikliği için şifre gelmiyor.. mailime o kadar bakıyorumm hala yok...

bende manşet haber ekliyorum ancak detay içerik kısmı üzerine tıklayınca çıkmıyor

ben 31 aralıkdan 2 3 gun onceden beri ana sayfaya dahil br iresim ekleyemedim. Demek sistemdenmi? Çok uğraştım.
resim boyutlarından diye düşünmüştüm.
Daha onceden yapan arkadaşlar varsa resmi tam olarak 432*270 mı yapmalıyız? Pek çok resmi bir arada bu boyutlarda yapabilirmiyiz? Hangi programı tavsiye edersiniz?

Bende panele giriş yapamıyorum. İp değiştirme maili adresime gelmiyor (: Dengem probleminizi çözebildiniz mi sizin de sorun aynı

bizimkinde sorun yok ama Meb in anasayfaya koyduğu hayat boyu öğrenme videosunu kaldırmak istiyorum. çocuklar görünce korkuyolar

BBNET
Geri