arkadaşlar lütfen bir yardım edin?

Kodla Büyü

penewitz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bizim okulda akıllı tahtalar win 8 ve bir çok hoca kullanamıyor bana kalsa ben win 7 yüklemek istiyorum herkes rahat kullansın diye akıllı tahtalar ekimde kuruldu faz 2 sanırım (hangi faz olduğunu bilmiyorum, ne bir bilgi verdiler nede kuranları gördüm bir hafta sonu kurup gitmişler, ne kurulumdan ne kullanımdan bilgimiz var kurs murs da verilmedi ) neyse kendi imkanlarımla öğreniyorum, yönetici şifresini istedim kaç sefer veren olmadı bir programda yükleyemiyorum, velhasıl kelam bana lütfen adım adım nasıl win 7 yükleyebilirim, imajı nerde bulabilirim yazarmısınız, (win 10 da olabilir ) bir çok siteden araştırdım ama tam sağlıklı bilgi yok , şimdiden teşekkürler

sayın hocam hiç orijinali bozmayı denemeyin derim. tahtalara classical shell kurduğunuzda win7 gibi olacaktır. yönetici şifresi için kurumunuzun mail adresinden bir mail fırlatın cevap verelim.(burdaki birçok arkadaşta cevap verebilir )

Benim okulumda daTahtalar yeni takıldı ve bildiğim kadarıyla bir sınıfın tahtasından imaj aldığımda diğer tahtalara yükleyebileceğimdi ancak her tahtanın win 8 lisansları farklı bu durumda ayrı ayrı mı imaj almam gerekiyor? Ve deepfreeze yüklemelimiyim hemen?

karamaner' Alıntı:
Benim okulumda daTahtalar yeni takıldı ve bildiğim kadarıyla bir sınıfın tahtasından imaj aldığımda diğer tahtalara yükleyebileceğimdi ancak her tahtanın win 8 lisansları farklı bu durumda ayrı ayrı mı imaj almam gerekiyor? Ve deepfreeze yüklemelimiyim hemen?

Öncelikle size tavsiyem imaj alsanızda almasanızda her tahtaya ayrı ayrı deep freeze kurmanızdır. Çünkü deep freeze biraz sıkıntılı bir program imaj attığınız tahtada çalışmayabilir veya farklı hatalarla karşılaşabilirsiniz. Gelelim diğer sorunuza bu tahtaların ayrı ayrı lisansları yok bizim okulda faz 1 var yani win 7 en azından onların olmadığına eminim. Çünkü bütün okula tek bir imajdan attım. İmajı ben vestel bayisinden aldım. İnternette de mevcuttur. Boyutu büyüktür. Yanlış hatırlamıyorsam 20 GB dan fazla. Size tavsiyem bir tane USB 3.0 flash ile format attıktan sonra tek tek deep freeze yi kurmanızdır.

deep freeze bazen sorun çıkartıyor, onun yerine Tooltime Time Freeze kurun, ücretsizdir, lisans problemi yaşamasınız. Ayrıyeten ivirüs programına gerek yoktur bunu kurunca

tooltime time freze nasıl bir program ark lar deepfreze kullanıyorum PC de gayet iyi bu program onun kadar kaliteli mi acaba

valla hocam şu vestelin imajını kurmayı denicem çalışmayan bir tane tahta var bakalım olacak mı

alkantr' Alıntı:
sayın hocam hiç orijinali bozmayı denemeyin derim. tahtalara classical shell kurduğunuzda win7 gibi olacaktır. yönetici şifresi için kurumunuzun mail adresinden bir mail fırlatın cevap verelim.(burdaki birçok arkadaşta cevap verebilir )
mail atmasına atarım da hocam hangi adrese atayım, mail adresinizi yazarsanız sevinirim

BBNET
Geri