Arkadaşlar Fikirleriniz

Kodla Büyü

kingings

Aktif Üye
Arkadaşlar araba alacağım fikirlerinize ihtiyacım var. 12000 veya 12500 e kadar araba almayı planlıyorum.

Benim aklımda 3 tane model var. Bunlar hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Özellikle de 1 ve 2 için.

1.Renault Laguna
2.Toyota Corolla
3.Hyundai Accent

Not: Bir bilgi de 2000 motor araba kullananlardan alabilirsem çok iyi olur. LPG'de yakıt farkı çok mu fazla? ve Lüks araba sınıfına girer mi vergisi çok mu oluyor?

2000 motorun vergisi çok olur, yakıtı nispeten fazla olur. yedek parçası da aynı aracın 1.6 sına göre yine fazla olur. yani tavsiye etmem. yukarıdaki araçlar içerisinden toyota daha sorunsuzdur.

Hocam muhtemelen corolla alırsan eski modellere bakman gerekecek.Bunlar içinde en iyisi corolladır.Ama bence memur işi bulabilirsen accent admire al lpg li 2000 motor çok fazla 1.6 iyidir

fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar. bu toyotaların klimaları olanlarının fiyatları 13-14 bin e kadar cıkıyor mu?

kingings' Alıntı:
Arkadaşlar araba alacağım fikirlerinize ihtiyacım var. 12000 veya 12500 e kadar araba almayı planlıyorum.

Benim aklımda 3 tane model var. Bunlar hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Özellikle de 1 ve 2 için.

1.Renault Laguna
2.Toyota Corolla
3.Hyundai Accent

Not: Bir bilgi de 2000 motor araba kullananlardan alabilirsem çok iyi olur. LPG'de yakıt farkı çok mu fazla? ve Lüks araba sınıfına girer mi vergisi çok mu oluyor?

Laguna D sınıfı
Corolla C sınıfı
Accent C sınıfı

öncelikle sınıf farkına göz atmak lazım. Lagunadaki konforu diğerleirnde arama aynı modeller için konuşuyorum. Corolla bunların içinde en sağlamıdır fakat aynı modeline göre diğerlerindne pahalıdır. 2000 motor bu devirde akıl işi hiç değil. Accent teneke gibi arabadır ama emsallarine göre daha fazla şey sunuyor gözükür...

eski accentler 3 silindir (yenilerini bilmem) malzemeden çalınmış hissi veriyor insana sanki kazık yemiş gibi okadar para veriyon bari 4 silindir olsun brodvey bile 4 silindir :)

BBNET
Geri