Arkadaşlar fikir verirmisiniz.

Kodla Büyü
hocam ikisine de bulaşma.. hadi bmw bi nebze ama audi 105bin km yapmış. yaklaşık 80 bin tl verilir mi? sen ne kadar bineceksin, kaça satacaksın.. aşırı zarar edersin o işten.
bmw ye de manuel olduğu için bulaşma dedim. sen manuel istiyorsan düşün tabi.
 
hocam bilmediğim konuda ahkam kesmek istemem. arabadan çok iyi anlarım desem yalan söylemiş olurum. forumda bu konuda çok bilgili arkadaşlar var, bi el atarlar konuya. ama bütçen iyi yani, 105 bin km yapmış araç alınmaz o bütçeye.
 
hocam ben tavsiye edeyim.yüksek standartı uyguna kullanmak için mükemmek bir araç peugeot 508 allure. kullandım ve kesinlikle tavsiye ediyorum
 
audiyi direkt eleyin hocam, bmw iyi ama hasar kaydı varmış, iyi bir kontrolden sonra alınabilir
 
Hocam BMW 1de Audi A3 de çok güzel arabalar. Yalnız ilanlardaki arabaları almayın çünkü birinde ağır hasar kaydı var diyor satarken kimseye dinletemezsiniz sadece sol çamurluk boyanmış diye. Diğeri de km yüksek sayılır ve otomatik. A 3te Manuel almanız daha hayırlı olur. Kısacası iki araba da güzel tercih fakat araştırıp bekleyip daha temizlerini yakalamaya çalışın.
 
Hocam anladığım kadarıyla spor tarzı bir araç almak istiyorsunuz. Kısa vadede aracı satmam derseniz ve kaza bela takıntım yok derseniz BMW iyi gibi duruyor. Ancak bizim ülkemizde araç satarken dikkat edilen üç temel esas vardır:
1-) Boya
2-) 100 bin üstünde Km
3-) Hasar kaydı

Bunlardan bir tanesi dahi aracı satarken değerinin altında satılmasına hatta uzun süre satılamamasına sebep oluyor. Heee BMW ve Audi'de elde kalacak araçlar değil. Ancak bu lüks araçların parçaları da bakımı da cep yakar sanıyorum. Bu değerde size spor olarak 0 km Seat Leon almanızı öneririm.
 
Hocam alıcaksan VW Al derim.
Konforlu ve sağlam.Motoru çok iyi.
En güzeli ise biz arabayı 49.000 aldık(jetta).5 sene kullandık.54.000 tl sattık
Çok güzelde prim yapıyor.
Donanımsız jetta veya jetta tdi en çıplağını al ya da passat al donanımsız beğenmez isen buraya gel :)
Araba alırken bakım masrafına bakıcaksın.Bize çok uyguna geliyor.
Volskvagen bu işin kralı
 
BBNET
Geri
Üst