Arkadaşlar etkileşimli tahtalarda film izletiliyor ne yapmal

Kodla Büyü

delikatliyam

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bir lisede BTR yim. Öğretmenler film açıyor tahtalara film yukluyorlar. Okul resmen sinema salonuna dondu bu kojnuda ne yapmalıyım arakdaşlar öğretmneleri uyarmalımıyım

hocam ders zili çaldığında o sınıftan derse giren öğretmen sorumludur. O film izlemeyei uygun gördüyse yapacak birşey yok. İdareye söyleyin onların bu konuyu dile getirmeleri daha mantıklı.

şahsen ben hiçbir sakınca görmüyorum.. öğretmen arkadaşlarımızın böyle bir tasarrufta bulunmasının, bizleri rahatsız edecek bir durum yada sorumluluk oluşturmadığı kanaatindeyim.. Yok eğer bu davranış tahtalara virüs bulaşmasına sebep oluyor ve ders içi etkinliklerde tahta kullanımını olumsuz yönde etkiliyor ise çeşitli güvenlik programları aracılığıyla harddiski korumaya alabilirisiniz.. tabi bunu yaptığınızda aynı okulu paylaştığınız arkadaşlarınıza da bilgi vermeniz şık bir hareket olur ;)

Hocam öğrenciler sürekli usb takıyor olmadık yerlere giriyorlar sürekli bir uğraş içindeler bu daha sonraki ders içi faaliyetlere olumsuz yansıyor. O zaman içeriği ben kendimtahtalarayukleyıp usb girişlerini çalıştırmasam nasıl olur ? Birde HDD nasıl koruma altına alınıyor netsupport protect ten mı

Sizi çok iyi anlıyorum bizim okulda da durum aynıydı. Öğrtmenler tahtaları kilitlemiyor. Tenefüslerde tahtalar hep açık. İnternet bağlantısı da var zaten. Usbler sürekli tahtalarda. Bütün tahtalara virüs doldu. Öğretmenler Hem sorumsuzca davranıyolar hemde flaş belleklerine virüs bulaşınca şikayet edip duruyorlar. Kabak hep bizim başımıza patlıyor.
Ben bütün tahtalara format atıp, deepfreze kurdum. Hem c yi hemde d yi engelledim. Şİmdi tahtalara hiçbirşey yükleyemiyolar. Sadece flaş belleklerinden açabiliyolar. Ama bütün tahtalar tertemiz. Hiçbi sorun kalmadı. Kafam çok rahat.. Tavsiye ederim..

yağmur07' Alıntı:
Sizi çok iyi anlıyorum bizim okulda da durum aynıydı. Öğrtmenler tahtaları kilitlemiyor. Tenefüslerde tahtalar hep açık. İnternet bağlantısı da var zaten. Usbler sürekli tahtalarda. Bütün tahtalara virüs doldu. Öğretmenler Hem sorumsuzca davranıyolar hemde flaş belleklerine virüs bulaşınca şikayet edip duruyorlar. Kabak hep bizim başımıza patlıyor.
Ben bütün tahtalara format atıp, deepfreze kurdum. Hem c yi hemde d yi engelledim. Şİmdi tahtalara hiçbirşey yükleyemiyolar. Sadece flaş belleklerinden açabiliyolar. Ama bütün tahtalar tertemiz. Hiçbi sorun kalmadı. Kafam çok rahat.. Tavsiye ederim..

yöntem güzelmiş.

yağmur07' Alıntı:

Hocam tahtada ki deepfreze siz mi kurdunuz yoksa kendi kurulu durumda var mı ? Ben de o şekilde yapsam yontemi bana anlatabilirmmisiniz ?

Geri